Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Al Ahli s-a făcut de râs la primul meci după plecarea lui Cosmin Olăroiu! Banner spectaculos afişat de fani pentru Oli

Al Ahli s-a făcut de râs la primul meci după plecarea lui Cosmin Olăroiu! Banner spectaculos afişat de fani pentru Oligalerie foto

Stranieri

Comentarii

Al Ahli a pierdut la scor meciul pe care l-a jucat în deplasare la Al Wasl, 3-0. A fost prima partidă pe care a jucat-o la Al Ahli după plecarea lui Cosmin Olăroiu. Fanii ironizează situaţia.

Surprinzător, Cosmin Olăroiu  s-a despărţit  de Al Ahli, echipă la care era din 2013.  Decizia a fost provocată de o serie de 7 egaluri consecutive. Se pare însă că jucătorii n-au reacţionat la acest şoc.

Al Ahli a fost învinsă la scor în deplasarea de la Al Wasl, în primul meci fără Olăroiu pe bancă. A fost însă debutul lui Mahdi Ali - noul antrenor al lui Al Ahli şi fost selecţioner al Emiratelor Arabe Unite. Fanii au taxat imediat situaţia: ”Asta este diferenţa când înlocuieşti un Lamborghini cu o Toyota Corolla”.

Fanii au pregătit un banner spectaculos prin care au ţinut să-i mulţumească lui Olăroiu pentru tot ce a realizat la Al Ahli. "Vei fi întotdeauna o parte din Al Ahli", au scris aceştia pe o pânză imensă pe care au adăugat şi trofeele cucerite de Olăroiu la echipa din Emirate.



În urma acestui rezultat, Al Ahli a picat pe locul 6, cu 15 puncte în 11 etape.

Cât despre Cosmin Olăroiu, acesta a primit mai multe oferte, însă cele mai avansate discuţii sunt cu Al Ahli Saudi, din Arabia Saudită.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cosmin olaroiual ahliemiratele arabe 

viewscnt
Articole similare