Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alarmă la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Cristi Manea după accidentarea suferită la echipa naţională

Alarmă la CFR Cluj! Ce se întâmplă cu Cristi Manea după accidentarea suferită la echipa naţională

CFR Cluj

Comentarii

Probleme pentru CFR Cluj înaintea reluării Superligii, cu meciul de luni, 18 septembrie, de la ora 21:30, împotriva Petrolului pe teren propriu, în direct pe Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro.

Accidentarea suferită de Cristi Manea la echipa naţională este mai serioasă decât s-a crezut iniţial, după ce acesta a resimţit dureri la genunchi şi nu a putut fi folosit de Edi Iordănescu în meciul cu Kosovo de pe Arena Naţională, câştigat de tricolori cu 2-0.

Accidentat la naţională, Cristi Manea va lipsi mai mult timp de gazon

Cristi Manea a simţit dureri la unul dintre genunchi în timpul unui antrenament de după meciul cu Israel, 1-1 pe Arena Naţională, şi n-a mai putut fi folosit de Edi Iordănescu şi în partida cu Kosovo, 2-0 tot pe teren propriu. Deşi s-a crezut, iniţial, că va lipsi mai puţin timp, veştile în privinţa lui Manea nu sunt bune.

Fundaşul dreapta al CFR Cluj va absenta o perioadă mai lungă de pe gazon, sâcâit fiind de o leziune a ligamentului colateral intern de la genunchi, scrie gsp.ro, care anunţă că Manea va fi indisponibil pentru partidele naţionalei din luna octombrie, cu Belarus şi Andorra, ceea ce înseamnă că acesta va sta cel puţin o lună departe de teren.

Manea îi va lipsi şi CFR-ului într-o perioadă aglomerată, în care ardelenii au de jucat cu Petrolul, Rapid, FCU Craiova, Sepsi şi Dinamo în campionat, plus CSM Alexandria în Cupă.

Afla mai multe despre: cristi maneaaccidentarecfr clujechipa nationalaverdict 

viewscnt
Articole similare