Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alegere surpriză pentru un antrenor din Paraguay! Şi-a adus un secund care nu poate da indicaţii :)

Alegere surpriză pentru un antrenor din Paraguay! Şi-a adus un secund care nu poate da indicaţii :)galerie foto
Comentarii

În America de Sud, fotbalul este uneori mai mult poezie, decât încrâncenare. Un antrenor din Paraguay a acceptat un câine drept colaborator de-al său.

Carlos Saguier nu era un nume cunsocut în fotbalul mondial. Cel puţin până astăzi. Acum toată lumea a auzit de el după ce a cooptat în staff ....un câine. Patrupedul pe nume Tesapara este nedezlipit de antrenorul de 61 de ani care conduce de pe bancă o echipă de ligă secundă din Paraguay.

"Într-o zi a apărut la teren şi i-am oferit o bucată de pâine. De atunci ori de câte ori ajung la stadion el mă aşteaptă acolo şi mă însoţeşte atât pe gazon cât şi în birou. Este gardianul nostru", spune antrenorul celor de 2 Mai. 

Iar câinele în vârstă de 10 ani are un rol deloc de neglijat. Stă în spaţiul tehnic alături de stăpânul lui şi participă şi la interviurile de după partide. 

"Când cineva ţipă la mine, începe să mârâie. Iar atunci când un adversar are o reacţie deplasată, chiar latră. Altfel, e liniştit în timpul jocurilor" dezvăluie Saguier despre secundul său cu totul şi cu totul special. 

Afla mai multe despre: cainesecundparaguay 

viewscnt
Articole similare