Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALEGERI FRF I Dezvăluiri incredibile din interior: "Sunt 16 AJF-işti care au primit plicul de la Burleanu!"

ALEGERI FRF I Dezvăluiri incredibile din interior: "Sunt 16 AJF-işti care au primit plicul de la Burleanu!"

Fotbal

Comentarii

Pompiliu Popescu a făcut dezvăluiri despre modul în care Răzvan Burleanu încearcă să-şi asigure voturi la alegerile FRF de pe 18 aprilie.

"Sunt 16 AJF-işti care au primit plicul de la Burleanu ca ei să poată lua voturile de la toţi din judeţul arondat lor. La ceilalţi, de la Liga 3, nu a mai ajuns nimic! Sunt AJF-işti care s-au angajat faţă de Burleanu, primind plicul, că vor rezolva fotul. Ei...ceilalţi nu au mai primit plicul. Din 41 de AJF-işti plus AMFB, 16 au luat plicul pentru a rezolva votul. Ceilalţi au rămas cu mingile, cu plasele, cu păcăleli şi cu minciuni", a declarat medicul Generaţiei de Aur la Prosport.

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a anunţat duminică dimineaţă că va candida la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, alegerile urmând să aibă loc la 18 aprilie. În prezent, preşedinte al FRF este Răzvan Burleanu. Până în prezent, fostul internaţional Marcel Puşcaş şi-a mai anunţat candidatura la conducerea FRF.

Răzvan Burleanu şi-a anunţat deja candidatura pentru un nou mandat la preşedinţia FRF. Burleanu este în funcţie din 4 martie 2014, când l-a învins, în turul al doilea, pe fostul arbitru Vasile Avram, cu 113 voturi, din 175 exprimate.

 

Afla mai multe despre: razvan burleanufrfpompiliu popescubaniscandalprobleme 

viewscnt
Articole similare