Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă la FCSB. Coman, OUT pentru duelul cu Farul? ”Nu s-a antrenat”. Încă o vedetă, în dubii: ”A lipsit şi el” | EXCLUSIV

Alertă la FCSB. Coman, OUT pentru duelul cu Farul? ”Nu s-a antrenat”. Încă o vedetă, în dubii: ”A lipsit şi el” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB şi Farul sunt printre cele mai în formî echipe din Superligă. Ambele au reuşit să câştige ambele partide jucate în 2024, iar Mihai Stoica (58 de ani) a prefaţat duelul pe care formaţia la care este oficial îl va avea cu trupa lui Gică Hagi.

FCSB va da piept cu Farul Constanţa, luni, 5 februarie, de la ora 20:00, în etapa a 24-a din Superliga României, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Va fi, practic, un duel între liderul detaşat al campionatului, FCSB, şi campioana României, Farul, care ocupă momentan locul 5, cu 14 puncte în minus faţă de adversara ei.

Derby-ul etapei va fi arbitrat de Horaţiu Feşnic. Aceasta este prima delegare pentru ”central” la un meci al FCSB-ului după duelul cu Rapid (0-1), din play-off-ul din sezonul trecut.

Prezent în studioul Orange Sport, Mihai Stoica a oferit cele mai recente detalii cu privire la situaţia din cadrul FCSB-ului înaintea meciului cu trupa lui Gică Hagi.

Olaru va lipsi din cauza faptului că este suspendat, dar şi Florinel Coman le dă roş-albaştrilor motive de îngrijorare din cauza problemelor medicale.

După revenirea din cantonamentul din Turcia, Coman a jucat cu dureri la meciul cu Universitatea Craiova (3-0), lucru recunoscut de jucătorul de 25 de ani al FCSB-ului după partida din Bănie.

”Nu ne prinde într-un moment ft bun. Nu-l avem pe Olaru. Era într-o formă excepţională. E la cel mai bun sezon al carierei. Coman are şi el probleme. Este răcit şi astăzi nu s-a antrenat. Sper din toată inima să doarmă bine azi şi să fie apt mâine, dar nu ştim dacă va putea să joace. Luis Philipe a lipsit şi el la un antrenament. 

Avem ceva probleme. O sa vedeti mâine o bancă interesantă. O să avem patru jucători de 16 ani. Nana nu are încă permisul de muncă. Dacă vom continua pe linia ultimelor evoluţii, cred ca vom reusi sa câştigăm.

În meciul de la Craiova m am speriat puţin pentru că cel puţin în a doua parte a meciului, parcă am jucat prea bine. Dar văd cum se prezintă la antrenamente, în pregătire. N-am mai văzut un antrenament slab de foarte mult timp.

(n.r. de delegarea lui Feşnic) Sper să nu aibă probleme. Nu fac vreo presiune. Nu am discutat înainte de niciun meci. Trebuia să vină rândul să arbitreze şi Feşnic. M-a surprins pentru că mă aşteptam să ne arbitreze odată şi odată, dar nu la un meci atât de important, complicat.

Văd că la meciuri considerate cu grad mare de risc, şi din punctul de vedere al arbitrajului, sunt delegaţi arbitrii cu experienţă şi sunt evitate delegările arbitrilor care au avut probleme cu una dintre echipe. Acum nu s-a evitat asta. Sper să iasă bine”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Basarab Panduru şi-a exprimat şi el părerea cu privire la delegarea lui Horaţiu Feşnic la meciul FCSB - Farul.

”Probabil că e poate un avantaj că întoarce acum ce a făcut atunci. La noi în România repari o greşeală cu altă greşeală. Acum de ce să greşească în favoarea FCSB-ului, că a greşti atunci în defavoare? E logic, corect?”, a completat Panduru.

Duelul dintre FCSB şi Farul va avea loc la data de 5 februarie, fix de ziua ”Regelui” Gică Hagi, care va împlini vârsta de 59 de ani.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comandarius olarufcsb farul 

viewscnt
Articole similare