Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Marius Şumudică, asaltat cu oferte!

ALERTĂ | Marius Şumudică, asaltat cu oferte!

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică (52 de ani) este pe lista a trei echipe din zona Golfului. Sub contract cu turcii de la Gaziantep FK, antrenorul român este atras în Arabia Saudită, unde le-a mai pregătit pe Al Shabab şi Al Raed.

După un început foarte bun de mandat la Gaziantep FK, Marius Şumudică are o singură victorie în ultimele cinci etape, iar el ar putea părăsi echipa turcă. Au apărut informaţii că numele lui "Şumi" se află pe lista a nu mai puţin de trei cluburi din prima ligă a Arabiei Saudite.

Trei echipe din Arabia Saudită, pe urmele lui Marius Şumudică

Pe Twitter au apărut informaţii că Marius Şumudică se află pe lista a nu mai puţin de trei cluburi, Al Abha şi Al Riyadh, care pun banii pe masă pentru serviciile antrenorului. Al treilea nume de echipă care îl vrea pe Şumudică este Al Raed, pe care a mai pregătit-o şi în trecut.

Banii arabilor l-ar putea convinge pe Marius Şumudică să-i lase pe turcii de la Gaziantep, însă este greu de crezut că antrenorul român va schimba echipa în plin campionat, având în vedere că mutările de pe piaţa de mercato au fost făcute la cerinţa sa, iar acum are din nou o perioadă de transferuri în faţă pentru a-şi îmbunătăţi echipa şi lupte cu toate forţele pentru salvarea de la retrogradare.

Gaziantep FK este, în acest moment, pe locul 15 în clasamentul Superligii Turciei, cu 19 puncte, la două puncte de primul loc retrogradabil, Karagumruk (17).

Marius Şumudică a antrenat-o pe Al Raed între iulie 2022 şi iunie 2023.

 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicaofertearabia saudita 

viewscnt
Articole similare