Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ | Surpriză uriaşă! Edi Iordănescu şi-a ales secundul: FRF a început negocierile

ALERTĂ | Surpriză uriaşă! Edi Iordănescu şi-a ales secundul: FRF a început negocierile

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani) îl vrea pe Mihai Pintilii (37 de ani) în stafful echipei naţionale. Fostul antrenor de la FCSB a devenit selecţionerul naţionalei României, iar Pintilii - care a rămas în stafful FCSB după ce s-a lăsat de fotbal - ar putea să-l urmeze pe banca naţionalei României.

Surpriză uriaşă! Edi Iordănescu a ales: îl vrea pe Mihai Pintilii secund la echipa naţională

Edi Iordănescu îşi conturează stafful de la echipa naţională, după ce a fost numit selecţioner al României, în locul lui Mirel Rădoi. Mihai Pintilii este unul dintre oamenii pe care Edi Iordănescu, noul selecţioner al naţionalei României, îl vrea în stafful său, scrie playsport.ro, care anunţă că Iordănescu Jr. îl vrea deşi acesta nu are nici măcar licenţa B.

În acte, la FCSB, Mihai Pintilii este trecut ca delegat, dar, conform playsport.ro, acesta face mai mult muncă de antrenor în stafful lui Toni Petrea. Pintilii e înscris la şcoala de antrenori din Moldova, dar mometan nu deţine licenţa care să-i permită să stea pe bancă în calitate de antrenor secund.

Sursa citată scrie că Edi Iordănescu îl vrea pe Mihai Pintilii, dar lipsa calificării fostului mijlocaş poate încurca numirea sa în stafful noului selecţioner. Pentru a fi secund la prima reprezentativă, un antrenor are nevoie măcar de licenţa A. Ar exista însă două variante prin care regula ar putea fi ocolită: numirea lui Pintilii ca director sportiv sau team-manager!

Mihai Pintilii şi Edi Iordănescu au lucrat împreună, jucător-antrenor, la Pandurii. Aceşti au lucrat şi la FCSB, dar Pintilii n-a mai stat pe bancă atunci când Iordănescu Jr. a fost antrenor la FCSB. Tehnicianul a dorit ca Mihai Stoica să coboare din nou pe bancă alături de el.

Mihai Stoica: "Eu ştiu cine va veni secund"

În urmă cu câteva zile, Mihai Stoica - manager FCSB şi expert Telekom Sport - a anunţat la Sport Report că are informaţii despre cine va fi secundul lui Edi Iordănescu la echipa naţională. „Eu ştiu cine va veni secund, dar nu pot să zic. E fost internaţional, va sta chiar pe bancă”, a spus, enigmatic, Mihai Stoica, la Telekom Sport.

 Ca jucător, Mihai Pintilii a îmbrăcat tricoul echipei naţionale de 46 de ori, a marcat un gol şi a participat cu România la EURO 2016.

Afla mai multe despre: edi iordanescusecundfrfmihai pintiliiechipa nationala 

viewscnt
Articole similare