Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Bourceanu vrea să o ia pas cu pas pe drumul de tehnician: ”Nu cred că sunt pregătit pentru a antrena o echipă de Liga 1”+ Ce spune despre revenirea lui Reghecampf în Liga 1

Alex Bourceanu vrea să o ia pas cu pas pe drumul de tehnician: ”Nu cred că sunt pregătit pentru a antrena o echipă de Liga 1”+ Ce spune despre revenirea lui Reghecampf în Liga 1

Fotbal intern

Comentarii

Alex Bourceanu s-a retras din activitate la sfârşitul lui 2019 şi s-a decis că vrea să devină antrenor. Fostul căpitan al FCSB-ului a fost pentru o scurtă perioadă şi secundul lui Ovidiu Stângă, la Craiova, în Liga a 2-a, dar visul său mereu a fost de a fi principal.

Alex Bourceanu şi-a început călătoria pe drumul de antrenor. Fostul internaţional român a recunoscut în mai multe rânduri că doreşte să devină tehnician, iar acum aşteaptă oportunitatea optimă pentru acest lucru. În plus, fostul căpitan al ”roş-albaştrilor” a dezvăluit că experienţa ca jucător îi va influenţa mult stilul de antrenorat.

”Eu ca fost jucător îmi doresc să analizez cât mai corect jucătorii pentru că şi eu am fost, sigur dacă mi se cere părerea. Am fost jucător, ştiu câte probleme au jucătorii, prin ce sunt nevoiţi să treaca şi tot timpul voi fi de partea jucătorilor şi în momentul în care voi fi antrenor, voi fi de partea jucătorilor.

Trebuie să am oferte ca să devin antrenor. E complicat cu ofertele, nu cred că sunt raportat la nivelul la care vreau să fiu, nu cred că sunt pregătit pentru a antrena o echipă de Liga 1. Nivelul cunoşţintelor pe care vreau să îl acumulez, nu sunt mulţumit încă de ele”, a dezvăluit fostul jucător al lui Becali.

De asemenea, Bourceanu a fost întrebat despre revenirea fostului său antrenor, Laurenţiu Reghecampf, în fotbalul românesc. Au apărut speculaţii despre o angajare a acestuia la Iaşi, dar fostul căpitan al FCSB nu crede că există adevăr în spatele zvonurilor.

”Cred că ar reveni în Liga 1, cred. Nu ştiu, dar la Poli Iaşi nu cred”, a mai adăugat Bourceanu.

Afla mai multe despre: alex bourceanufcsblaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare