Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, afectat că n-a fost convocat de Contra la naţională: "Mă aşteptam să fiu selecţionat". Ce a spus Edi Iordănescu

Alex Ioniţă, afectat că n-a fost convocat de Contra la naţională: "Mă aşteptam să fiu selecţionat". Ce a spus Edi Iordănescu

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Ioniţă a fost sărit de Contra în lotul pentru amicalele cu Turcia şi Olanda, iar mijlocaşul Astrei a fost afectat.

Edward Iordănescu a dezvăluit ce discuţie a avut cu jucătorul său.

"Îmi pare rău pentru Ioniţă, pentru că, teoretic, el era cel mai aproape de convocare. Am discutat cu el şi cred că a înţeles mesajul meu. E o decizie de moment a selecţionerului. Eu ştiu personal de Cosmin că are încredere în Ioniţă şi îl monitorizează foarte atent. Sper ca în viitor el să reintre rapid în circuitul echipei naţionale şi să nu mai iasă de acolo. Să devină o certitudine pentru echipa naţională, pentru că în momentul de faţă, este adevarăt, este o mare promisiune.

Era supărat, se aştepta, pentru că marcase şi in ultimele jocuri, chiar dacă rezultatele echipei nu l-au mai ajutat pe el personal aşa de mult ca în trecut", a declarat Edi Iordănescu pentru Telekom Sport.

Ioniţă a primit şi o explicaţie pentru neconvocare.

"Îmi doream, dar până la urmă este decizia selecţionerului. Eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine şi să rămân în vederile lor. Dacă voi continua să joc bine sunt sigur că voi fi şi eu acolo.

Chiar mă aşteptam să fiu selecţionat, dar până la urmă n-am de ce să fiu dezamăgit, eu trebuie să-mi fac treaba cât mai bine şi sunt sigur că voi fi acolo. M-a sunat domnul Mihalcea, secundul selecţionerului, şi mi-a explicat de ce n-am fost convocat. Dar sunt chestii personale"
, a spus Ioniţă pentru Telekom Sport.

Naţionala României a învins, la Cluj, Turcia, scor 2-0. Marţi, tricolorii vor juca pe Arena Naţională cu Olanda, de la ora 21:00.

Afla mai multe despre: alexandru ioniţăcontraastranationalaedward iordănescu 

viewscnt
Articole similare