Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Munteanu are dreptate: ”Am încercat să ne creăm mai multe oportunităţi de a rata”

Alex Munteanu are dreptate: ”Am încercat să ne creăm mai multe oportunităţi de a rata”

Fotbal intern

Comentarii

FC Voluntari a reuşit să se impună la capătul unui meci lipsit de intensitate sau de idei coerente de joc. La finalul partidei Alex Munteanu a făcut o declaraţie care defineşte starea de spirit din cadrul echipei.

”A fost un meci greu. Se pare ca echipa gazdă s-a dăruit  mai mult, au avut o atitudine până la finalul jocului. Şi noi am încercat sa ne creăm mai multe oportunităţi de a rata... de a marca şi ne-a costat proasta concentrare pe final de meci. Am luat gol la faza fixă, după o nesincronizare a fundaşilor noştri” a concluzionat Munteanu la Telekom Sport.

”Nu am terminat bateriile. Probabil se simte şi lipsa unui atacant care marchează. Am avut astăzi ca şi atacant un mijlocaş ofensiv şi lucrul ăsta cred că ne-a împiedicat să marcăm sau să avem mai multe oportunităţi de a înscrie” a declarat Alex Muteanu.

Munteanu consideră că echipa sa poate ţine ritmul cu play-off-ul. ”Da, de ce nu? Pentru că valorile se... ajung la un nivel mediu. Contează... şi diferenţa o face atitudinea fiecărui jucător şi fiecărei echipe în parte”, a mai spus mijlocaşul celor de la ACS Poli Timişoara.

Afla mai multe despre: alex munteanuacs poli timişoaraliga1,  

viewscnt
Articole similare