Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Băluţă, prima reacţie legată de viciile sale cu jocurile de noroc: ”Nu suntem perfecţi”

Alexandru Băluţă, prima reacţie legată de viciile sale cu jocurile de noroc: ”Nu suntem perfecţi”

FCSB

Comentarii

Alexandru Băluţă a fost prezentat oficial la FCSB. La conferinţa de presă a participat şi Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor.

Alexandru Băluţă, prima reacţie legată de viciile sale cu jocurile de noroc: ”Nu suntem perfecţi”

Alexandru Băluţă este primul jucător care se alătură în această vară celor de la FCSB. Fotbalistul a refuzat şi oferta pe care a primit-o de la Craiova nefiind nemulţumit de ce i s-a propus în Bănie.

La conferinţă, Băluţă a vorbit despre trecutul oltean, despre obiectivele de la FCSB, dar şi despre ”problemele” pe care le-a avut în trecut. Au apărut în presă că, în trecut, fotbalistul a avut dependenţa jocurilor de noroc, care i-au dat mari bătăi de cap. 

Au fost chiar situaţii în care a fost nevoie de intervenţia celor din conducerea clubului pentru a răscumpăra anumite datorii pe care Alex le aduna de la persoane de la care împrumuta bani pentru a juca la cazinou, scria gsp.ro.

Băluţă nu neagă greşeala din trecut: ”Cu toţii am comis. M-am amuzat puţin pe subiectul ăsta”. 

”M-am amuzat puţin pe subiectul ăsta. Cu toţii am comişi greşeli în viaţă pentru că suntem oameni şi nu suntem perfecţi. Pentru mine este un subiect închis, adică am depăşit acele momente. E mai important prezentul şi asta e cel mai important.

E un cuvânt prea mare a trăda. Nu am trădat cu nimic. Am fost deschis cu Craiova şi nu am făcut nimic fără să ştie ei. Am vorbit mereu în faţă. Nu am reuşit să găsim o variantă. Am făcut ce e mai bine pentru mine şi pentru familia mea”, a declarat Băluţă.

Alexandru Băluţă a prins glas şi îi acuză pe olteni de lipsă de seriozitate: ”M-au subestimat”

Afla mai multe despre: alexandru băluţafcsbmm stoicauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare