Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Stan a adus victoria FCSB 2 în meciul cu CS Afumaţi şi vrea fanii lângă echipă în barajul de promovare: "M-aş bucura să fie suporterii lângă noi. Ne e dor!"

Alexandru Stan a adus victoria FCSB 2 în meciul cu CS Afumaţi şi vrea fanii lângă echipă în barajul de promovare: "M-aş bucura să fie suporterii lângă noi. Ne e dor!"

FCSB

Comentarii

Alexandru Stan (32 de ani) a jucat pentru FCSB 2 în meciul cu CS Afumaţi şi a adus victoria roş-albaştrilor cu singurul gol al partidei, în turul dublei care va decide una dintre participantele la barajul pentru promovarea în Liga 2. Stan s-a declarat bucuros că a revenit pe teren după o pauză atât de lungă, cauzată de accidentări şi de faptul că a fost tras pe linie moartă la prima echipă.

FCSB 2 a învins-o pe CS Afumaţi cu 1-0, prin golul lui Alexandru Stan, iar fostul căpitan al Astrei a vorbit la finalul partidei. Stan a spus că FCSB 2 a luat o opţiune pentru accederea la barajul pentru Liga 2, dar şi că i-ar plăcea ca suporterii să fie alături de echipe la baraj, care cel mai probabil va fi Steaua - FCSB 2.

"Am avut o pauză de doi ani de când nu am jucat, am avut 2 operaţii, dar au trecut. Mă bucur că au trecut, mă bucur că mă pot bucura în continuare de acest sport.  Vreau să cont să joc până nu voi mai putea 

Chiar dacă suntem la Liga a-3 a, sunt echipe bune care aleargă şi sunt tari la contacte. Pentru mine e şi mai greu pt că nu e postul meu, încerc să ajut echipa, să-l ajut pe Mister unde mă pune să joc să dau randament cât mai bun. Am luat o opţiune bună, dar nu s-a terminat nimic. Îmi pare rău că nu am reuşit să înscriu şi al doilea gol, îmi pare rău pentru colegii mei care au ratat, dar mergem mai departe. 

Nu vreau să comentez, a văzut o lume întreagă, dar toţi greşim, m-aş bucura să jucăm cu ei pentru că o să fie un meci important. M-aş bucura să fie şi suporterii alături de noi, cât şi de ei, pentru că ne e dor de suporteri", a spus Alexandru Stan.

Ultimul meci jucat la echipa mare a FCSB de Alexandru Stan s-a înregistrat pe 1 august 2019, în preliminariile Europa League, FCSB - Alashkert 2-3.

Afla mai multe despre: fcsb 2alexandru stancs afumatiliga 3 

viewscnt
Articole similare