Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec a ajuns pe mâna psihologilor: "E un caz special al fotbalistului tânăr care nu e în stare să-şi gestioneze gesturile!"

Alibec a ajuns pe mâna psihologilor: "E un caz special al fotbalistului tânăr care nu e în stare să-şi gestioneze gesturile!"

FCSB

Comentarii

Andreas Hniatiuc, unul dintre psihologii renumiţi din domeniul sportului, vorbeşte despre problemele pe care Denis Alibec le are în acest moment la FCSB.

"Alibec e un caz special al fotbalistului tânăr care nu e în stare să-şi gestioneze gesturile şi trăirile pe care le are în timpul unui meci. I se acordă prea multă atenţie în momentul de faţă, iar el crede că e cel mai important şi din start îşi creează un nivel de aşteptare prea mare! Patronul l-a adus ca pe o valoare şi-a crezut că totul i se cuvine şi gata!, de atunci s-a schimbat totul. Mai e ceva, clauza aia de zeci de milioane de euro pe care o are în contract nu mai are nicio relevanţă. Nu se mai justifică absolut deloc. Mai mult, nici presiunea asta suplimentară nu-i creează un avantaj, din contră!, dar aici trebuie să intervină el şi să se stăpânească, ceea ce nu reuşeşte", spune Hniatiuc pentru GSP.

"Nu mai sper că-l pot schimba. Nu sunt adeptul psihologilor, nu mizez pe asta. Eu am propriul mod de viaţă. Psihologul spune să ai încredere în tine, eu spun să n-ai încredere în tine. Eu spun să pui toată baza ta în încrederea lui Dumnezeu. Asta e concepţia mea. Las timpul să rezolve problema. Totuşi, dacă noi câştigăm campionatul şi el joacă în 6 meciuri din Liga Campionilor, poate veni iar o echipă precum Bordeaux să ofere 7 milioane de euro pe loc. Aştept să-mi iasă business-ul, nu să se corecteze el. El nu se va mai corecta! În momentul în care ar ajunge la o echipă mai mare, el nu va mai putea să facă ce face acum", declara patronul FCSB, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: denis alibecsteauafcsbanalizabecaliproblemepsiholog 

viewscnt
Articole similare