Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec e monitorizat de un club din Bundesliga | 4 milioane de euro pentru atacantul cu un singur gol în actualul sezon!

Alibec e monitorizat de un club din Bundesliga | 4 milioane de euro pentru atacantul cu un singur gol în actualul sezon!

FCSB

Comentarii

Declarat în urmă cu doi ani cel mai bun jucător român, atacantul de 27 de ani traversează un sezon dezastruos, cu un singur gol marcat în Liga 1!

Gazeta de astăzi scrie că Denis poate pleca de la FCSB chiar în această vară, pentru că la meciul cu CFR Cluj de la Bucureşti a fost monitoizat de scouterii unei echipe din Germania. 

"Denis nu şi-ar mai dori să rămână la Steaua şi din vară, dar dacă nu există un club care să bage serios mâna în buzunar pentru a-l transfera, nu are nicio şansă să plece de la Steaua. Au mai existat discuţii şi în trecut despre un posibil transfer, însă Gigi nu a vrut să audă şi a preferat să-l ţină la echipă în speranţa că poate obţine mai mulţi bani pe el", au dezvăluit persoane din cadrul clubului pentru sursa citată.

Mai mult, patronul echipei e decis să-l vândă în această vară pe Denis. "Când primesc bani pe marfă, o vând. Alibec e un jucător care poate face 10 milioane sau nu face niciun ban. Depinde de el, dacă mă ajută să iau bani mulţi pe el.  Am zis că nu are rost să vorbim acum despre plecarea lui, dar în principiu cred că va pleca şi pe 4 milioane de euro. Discutăm la finalul campionatului"

Afla mai multe despre: alibecgermaniaofertedecizievanzaretransfer 

viewscnt
Articole similare