Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alibec vrea să plece, Şumudică şi-l doreşte, dar turcii nu au bani pentru transferul atacantului!

Alibec vrea să plece, Şumudică şi-l doreşte, dar turcii nu au bani pentru transferul atacantului!

FCSB

Comentarii

Kayserispor şi-l doreşte pe Denis Alibec, atacant care n-a marcat niciun gol în Liga 1 în actualul sezon, dar se loveşte de preţul mare cerut de finanţatorul clubului de la Bucureşti.

"Eu l-aş lua aici mâine, dacă aş putea. Dacă ajunge la Kayseri, după jumătate de an cu mine se transferă la o echipă mare din Turcia. Este unul dintre cele mai bune vârfuri pe care le-am văzut în cariera mea de antrenor, dar şi în cea de jucător. Dar trebuie să ştii cum să lucrezi cu el. OK, Denis greşeşte în anumite momente, nu pot să fiu eu cel care îi ia apărarea, dar fotbalul românesc are nevoie de Denis Alibec, dacă vrem să facem ceva", spunea Şumudică în urmă cu câteva zile.

Singura problemă pentru turci în perfectarea acestui transfer în iarnă ar fi suma mare pe care Becali o cere pentru atacantul său! Kayserispor nu are nici pe departe aceeaşi anvergură ca echipele din Anglia care au pus milioane de euro pe masă în vară, dar au fost refuzaţi de cei de la FCSB. În actualul sezon, şefii turcilor au plătit cel mai mult pentru transferul lui Fernando Boldrin, 1,2 milioane de euro, iar cel mai scump transfer din ultimii ani a fost aducerea lui Pablo Mouche de la Boca Juniors. Turcii plăteau 2,5 milioane de euro!

Afla mai multe despre: denis alibecmarius sumudicaturciatransferinteresproblemebanikayserispor 

viewscnt
Articole similare