Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alt caz de dopaj, aceeaşi apărare. Legăturile Mariei Sharapova cu lumea ciclismului

Alt caz de dopaj, aceeaşi apărare. Legăturile Mariei Sharapova cu lumea ciclismului

Ciclism

Comentarii

Ciclistul britanic Chris Froome, investigat pentru un presupus dopaj cu salbutamol in timpul editiei din acest an a Turului Spaniei, l-a contactat pentru a se apara pe avocatul britanic Mike Morgan, care a colaborat, intre alti sportivi, cu jucatoarea rusa de tenis Maria Sharapova si cu rutierul spaniol Alberto Contador anunta presa din Marea Britanie.

Morgan are o mare experienta in cazurile legate de dopaj, fiind desemnat avocatul sportiv al anului, cu ocazia Premiilor Who's Who 2017.

Uniunea Ciclista Internationala (UCI) ii cere lui Froome sa justifice prezenta a 2.000 nanograme de salbutamol pe mililitru in esantioanele sale de urina, dublu fata de cantitatea permisa de regulamentul Agentiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA), cu ocazia controlului la care a fost supus la finalul etapei a 18-a din La Vuleta, cursa pe care a castigat-o in luna septembrie.

Conform cotidianului Daily Mail, Chris Froome risca o suspendare de 12 luni in cazul in care va fi gasit vinovat de dopaj.

Anul trecut, Mike Morgan a reprezentat-o pe Maria Sharapova cu ocazia apelului inaintat de jucatoarea rusa la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne, reusind sa obtina o reducere a suspendarii acesteia, de la doi ani la 15 luni, pentru dopaj cu meldonium.

Afla mai multe despre: maria sharapovachris froomeinvestigatieavocatdopajacuzeturul spaniei 

viewscnt
Articole similare