Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Am aflat secretul din spatele Simonei Halep! Cine este omul pe care l-a copiat în totalitate: ”Pentru ea, el este totul! L-a studiat, i-a copiat şi gesturile”

Am aflat secretul din spatele Simonei Halep! Cine este omul pe care l-a copiat în totalitate: ”Pentru ea, el este totul! L-a studiat, i-a copiat şi gesturile”galerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, numărul unu WTA, a crescut încă de mică avându-l ca model pe cel mai bun fotbalist român al tuturor timpurilor!

Potrivit spuselor unor machedoni cunoscuţi din Constanţa, apropiaţi ai familiei Halep, telekomsport.ro a aflat că Simona Halep, numarul unu mondial in tenis, l-a avut tot timpul ca model şi ca idol pe Gică Hagi.

''Pentru ea, Hagi este totul. Nu sunt doar vorbe goale. A copiat de la el determinarea, încăpăţânarea pozitivă, dorinţa de a fi numărul unu. I-a studiat până şi gesturile. Totul. Absolut totul. Pentru ea, Hagi este un om special. Se ştie că Simonei îi place fotbalul. Când era mică, nu-i scăpa nici un meci al lui Hagi. Pentru ea înseamnă totul", a povestit pentru telekomsport.ro un apropiat al familiei Halep din Constanţa. 

Afla mai multe despre: hagihaleptenisidol 

viewscnt
Articole similare