Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am decis să pun punct”. Mircea Lucescu, anunţ de ultim moment. Ce a ales să facă ”după 50 de ani”

”Am decis să pun punct”. Mircea Lucescu, anunţ de ultim moment. Ce a ales să facă ”după 50 de ani”
Comentarii

Mircea Lucescu (78 de ani) este în perioada de vacanţă, după ce şi-a încheiat socotelile la finalul anului trecut cu Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu este liber de contract după ce s-a despărţit de ucrainenii de la Dinamo Kiev, iar în toată această perioadă a fost asaltat cu oferte din toate părţile pentru a reveni pe banca tehnică.

Însuşi reputatul antrenor în vârstă de 78 de ani a recunoscut că oferta cu cele mai mari şanse de a fi concretizată a venit din partea turcilor de la Beşiktaş. Nu s-a ajuns la vreun numitor comun din cauza faptului că tehnicianul român nu a dorit să preia echipa din mers.

Mircea Lucescu şi-ar dori să fie din nou implicat ca antrenor la o echipă

Dar, cu toate acestea, ”entuziasmul şi pasiunea” pentru fotbal mu i-au dispărut nici la această vârstă înaintată. Mircea Lucescu este dornic să fie din nou antrenor, dar să ar accepta o ofertă unde să poată decide el formarea şi alcătuirea lotului.

”Sper să revin pe bancă. După 50 de ani am avut prima perioadă de odihnă. Din nefericire, după tot ceea ce s-a întâmplat în Ucraina, am decis să pun punct şi să aştept luna iunie. De aceea am refuzat-o în acest sezon pe Beşiktaş, care mă dorea să preiau echipa din mers.

Aştept o echipă la care să îmi pot alcătui singur lotul. La 78 de ani nu îmi lipsesc entuziasmul şi pasiunea. Merg mereu la meciuri pentru a rămâne la curent şi pentru a fi pregătit atunci când va veni telefonul potrivit”, a declarat Lucescu, potrivit Tuttosport.

Afla mai multe despre: mircea lucescubesiktasantrenor mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare