Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am simţit că mor pe teren!" Motive de îngrijorare la Australian Open! Monfils a vorbit despre ce trebuie să îndure jucătorii

"Am simţit că mor pe teren!" Motive de îngrijorare la Australian Open! Monfils a vorbit despre ce trebuie să îndure jucătorii

Tenis

Comentarii

Temperaturile extreme de la Melbourne le pun mari probleme jucătorilor rămaşi în concurs la Australian Open, iar francezul Gael Monfils a vorbit deschis despre această problemă, după înfrângerea suferită în faţa lui Novak Djokovic.

Termometrele au arătat 40 de grade Celsius la umbră, în cursul zilei de joi, iar Monfils spune că a simţit în multe momente că se sufocă, în timpul partidei pierdute în faţa lui Djokovic, scor 6-4, 3-6, 1-6, 3-6. Monfils spune că acestea au fost cele mai dure condiţii în care a fost nevoit să joace tenis în întreaga sa carieră.

"Vă spun, timp de 40 de minute am simţit că voi muri pe teren!", a declarat francezeul, citat de Daily

Mirror.



România mai are două reprezentante pe tabloul competiţiilor de simplu. Simona Halep şi Ana Bogdan au obţinut astăzi calificarea în turul 3 şi urmează să joace din nou la Australian Open în cursul zilei de sâmbătă.

foto: Getty
 

Afla mai multe despre: monfilsaustralian opencaldura 

viewscnt
Articole similare