Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Amendă uriaşă pentru jucătorul care va merge la Liverpool la finalul sezonului. Cum a încercat mijlocaşul să păcălească legea

Amendă uriaşă pentru jucătorul care va merge la Liverpool la finalul sezonului. Cum a încercat mijlocaşul să păcălească legea

Bundesliga

Comentarii

Naby Keita, de la echipa Leipzig, a fost condamnat de un tribunal din oraşul german la o amendă de 415.000 euro pentru că a încercat să autentifice în Germania un permis de conducere fals obţinut în ţara sa, Guineea, informează cotidianul Bild, citat de L'Equipe.

Publicaţia germană a ajuns la această sumă făcând calcule pe baza salariului pe care fotbalistul îl are la RB Leipzig: în Germania, amenzile sunt proporţionale cu veniturile contravenientului.

Tribunalul din Leipzig a confirmat amenda, fără a menţiona însă valoarea acesteia, dar subiniind că este vorba de o sumă cu "şase cifre".

Magistraţii din Leipzig îl acuză pe Keita, care că a încercat de două ori să obţină un permis de conducere german, că a prezentat un permis de conducere fals în decembrie şi în ianuarie. Fals care a fost demonstrat în urma studierii documentului de către experţi.

Mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, nominalizat pentru Balonul de Aur african 2017 şi care, la finalul sezonului, se va transfera la Liverpool, a făcut apel împotriva acestei decizii.

Afla mai multe despre: naby keitaliverpoolgermanialequipered bullleipzig 

viewscnt
Articole similare