Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ameninţările lui Kim Jong-un le dau fiori oficialilor sportului românesc. Cum a băgat frica în ei dictatorul nord-coreean

Ameninţările lui Kim Jong-un le dau fiori oficialilor sportului românesc. Cum a băgat frica în ei dictatorul nord-coreean

Diverse

Comentarii

Kim Jong-un a ajuns să-i sperie şi pe oficialii sportului românesc. Echipa Telekom Sport a aflat de ce se tem şefii sportului de la noi de ameninţările dictatorului nord-coreean.

Escaladarea tensiunilor dintre Coreea de Nord şi Japonia, ţara pe care dictatorul nord-coreean a ameninţat că o va scufunda ca urmare a lansării unui posibil atac atomic, a atins cote maxime. Decleraţiile ameninţătoare ale lui Kim au ajuns să le dea fiori oficialilor sportului românesc. 

Şi asta pentru că, începând de duminica trecută, o parte dintre preşedinţii de federaţii din România, în frunte cu Mihai Covaliu, preşedintele COSR, se află în Japonia, unde vor sta timp de o săptămână. Oficiaii români au fost invitaţi să viziteze o parte dintre viitoarele baze olimpice pentru a cunoaşte exact care sunt condiţiile pe care le vor avea sportivii noştri care se vor califica la Jocurile Olimpice din 2020.

Înainte de a pleca spre Tokyo, Camelia Potec, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie, a declarat pentru Telekom Sport că se teme de situaţia politică din zona asiatică: "Sigur că mi-este frică. Situaţia este tensionată din punct de vedere politic, dar sper ca totul să fie bine. Trebuie să recunosc că mă tem, de asemenea, de zborul cu avionul. Tot timpul am avut o temere crescută atunci când a trebuit să zbor. În privinţa vizitei noastre, programul este foarte încărcat. Vom vizita anumite districte, dar şi baze sportive, astfel încât sportivii noştri să aibă parte de cele mai bune condiţii la Jocurile Olimpice din 2020".

Afla mai multe despre: federatia romanacomitetul olimpiccosrmihai covaliucamelia potectokyojocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare