Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anaheim Ducks şi Ottawa Senators s-au întâlnit în direct la Telekom Sport, într-o reeditare a finalei Cupei Stanley din 2007

Anaheim Ducks şi Ottawa Senators s-au întâlnit în direct la Telekom Sport, într-o reeditare a finalei Cupei Stanley din 2007
Comentarii

Ca şi acum 10 ani, californienii au ieşit victorioşi şi au adâncit criza în care se află echipa din capitala Canadei, care nu are decât o victorie în ultimele 10 partide.

Eroul meciului a fost Ryan Miller, portarul gazdelor, care a apărat toate cele 29 de şuturi trimise de Senators pe cadrul porţii sale. Miller a ajuns la 40 de shutout-uri în carieră şi a urcat pe locul 2 în clasamentul portarilor americani din toate timpurile.

Adam Henrique a marcat primele sale goluri pentru Anaheim de la transferul de la New Jersey Devils, de săptămâna trecută, şi are acum 5 puncte în 4 meciuri în tricoul lui Ducks. Dar cea mai frumoasă reuşită a meciului i-a aparţinut lui Ondrej Kase, care a făcut spectacol pe gheaţă şi i-a ridiculizat pe canadieni. Tânărul atacant ceh a ajuns deja la 6 goluri şi şi-a depăşit totalul din sezonul trecut, când marcase de 5 ori în 53 de partide.

Anaheim ajunge la 30 de puncte şi se apropie la două puncte de podiumul diviziei Pacific. Vineri dimineaţă, de la ora 05.00, Telekom Sport transmite în direct din NHL meciul dintre Vancouver Canucks şi Philadelphia Flyers.

 

 

Afla mai multe despre: anaheim ducksottawa senatorsnhlhocheitelekom 

viewscnt
Articole similare