Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anaheim Ducks şi Pittsburgh Penguins au oferit cel mai spectaculos meci al serii din National Hockey League

Anaheim Ducks şi Pittsburgh Penguins au oferit cel mai spectaculos meci al serii din National Hockey League

Hochei pe gheață

Comentarii

Transmisă în direct de Telekom Sport, partida dintre cele două rivale a avut 8 goluri, 6 şuturi în bară şi numeroase alte ocazii de gol în victoria californienilor, 5-3 împotriva campioanei ultimelor două sezoane.

În primăvara trecută, în faza finalelor pe conferinţe, doar două victorii le-au împiedicat pe Anaheim şi Pittsburgh să-şi dispute o finală a Cupei Stanley pe care toată lumea o aştepta cu sufletul la gură. Penguins şi-au început excursia în California după 4 victorii consecutive şi o căutau pe cea de-a cincea, care ar fi reprezentat un record al sezonului.

Oaspeţii chiar conduceau cu 1-0 după prima repriză, prin al 20-lea gol marcat de Evgheni Malkin. Partea secundă, însă, a fost decisivă pentru Ducks. Gazdele au marcat 4 goluri la rând, unul dintre ele chiar în inferioritate numerică, iar în ultima repriză au tremurat pentru victorie. Pittsburgh s-a apropiat la 4-3, a atacat în ultimele minute cu poarta goală şi a primit golul 5 cu două zecimi de secundă înainte de sirena finală.

Căpitanul lui Anaheim, Ryan Getzlaf, a ajuns cu această ocazie la 600 de pase decisive în carieră, o premieră pentru Ducks, în vreme ce omologul său, Sidney Crosby, nu a reuşit să marcheze golul 400 din palmaresul său în NHL. Vineri dimineaţă, de la ora 02.00, Telekom Sport transmite în direct o altă mare rivalitate din divizia Metropolitan, New Jersey Devils – Washington Capitals. 

Afla mai multe despre: anaheim duckspittsburgh penguinsnhltelekom sport 

viewscnt
Articole similare