Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Analiza lui Ioan Ovidiu Sabău despre trei jucători de viitor ai fotbalului românesc: "Au nevoie de mai mult!"

Analiza lui Ioan Ovidiu Sabău despre trei jucători de viitor ai fotbalului românesc: "Au nevoie de mai mult!"

Superliga

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău, managerul Universităţii Cluj, echipă în Liga a III-a, a vorbit pentru Telekom Sport, chiar la reunirea echipei despre trei jucători importanţi din România. Antrenorul de 49 de ani a făcut o analiză a lui Ianis Hagi, Ovidiu Moruţan şi Alexandru Ioniţă II.

...despre Ovidiu Moruţan: "Mă bucur că Olimpiu a crescut foarte mult şi s-a maturizat. A jucat de la 18 ani în Liga 1 şi iată cât de mult a contat pentru el. Să joace foarte bine în această perioadă pentru că apoi va ajunge la Steaua. Nu-i uşor, dar el e un băiat foarte serios, dar e concurenţă şi mai sunt şi alţi jucători cu mai mult experienţă în lot. Când era la Universitatea Cluj eu am negociat cu el trei săptămâni să rămână la echipă şi să nu plece la FC Botoşani, dar noi aveam echipa desfiinţată. Aveam mulţi jucători importanţi care au avut impresari şi au trebuit să plece. Mi l-am dorit mult de tot pe Moruţan"

... despre Alexandru Ioniţă: "Eu îl ştiu foarte bine pentru că l-am promovat la Rapid, atunci când din păcate a avut o accidentare destul de urâtă la genunchi. La vârsta lui e unul dintre jucătorii care pot face diferenţa. S-a maturizat foarte mult, are încredere în el şi e un jucător care trebuie să fie convocat şi la echipa naţională. Dar dacă ajunge acolo trebuie să şi confirme! Eu zic că până la urmă se vor găsi oameni care nu pot să lase un astfel de jucător să se antreneze prin parcuri şi să nu se gândească la viitorul copilului"

... despre Ianis Hagi: "Jucătorii care pleacă în străinătate au nevoie de timp probabil pentru a face faţă la un nivel ridicat. La 22-23 de ani încă nu sunt dezvoltaţi din punct de vedere fizic. Eu cred că mai mult din punct de vedere fizic ei nu fac faţă în străinătate. Au nevoie de mai mult ca să se transforme şi să pună masă musculară. Vom vedea ce o să fie la Viitorul acum odată cu revenirea lui"

 

Afla mai multe despre: ioan ovidiu sabauanalizacomentariumorutanionitaianis hagitelekom sport 

viewscnt
Articole similare