Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Analiza timişorenilor după încheierea turului: "Hai să comparăm cu situaţia din sezonul trecut"

Analiza timişorenilor după încheierea turului: "Hai să comparăm cu situaţia din sezonul trecut"

Fotbal intern

Comentarii

ACS Poli Timişoara a fost învinsă de CS U Craiova, pe propriul teren, iar acum, dacă Dinamo o va învinge pe Astra, va pierde locul şase din clasament, ultimul care asigură prezenţa în play-off la finalul sezonului regulat.

"Îmi pare rău că am pierdut din nou acasă. Ne doream să câştigăm în această seară, să trecem de 20 de puncte, dar echipa adversă a reuşit să ne surprindă. A contat şi eliminarea, dar nu în totalitate. Noi am avut ocazii şi după ce am rămas în inferioritate numerică, am încercat să rămânem uniţi, dar Craiova a marcat pentru 2-0. Suntem mulţumiţi de acest tur, dar cred că erau puncte pe care le puteam trece în contul nostru" , a spus Alexandru Munteanu.

"Noi am vrut să demonstrăm în teren, dar nu am putut mai mult în această seară. E rivalitate mare între olteni şi bănăţeni, de aici şi nervii din acest meci. Craiova este o echipă foarte bună, este, cu siguranţă, în primele trei echipe din Liga I. Nu suntem mulţumiţi, ne dorim să strângem cât mai multe puncte în fiecare etapă. Dar, dacă ne gândim la câte puncte aveam anul trecut în această perioadă, pot spune că este bine că avem 18 puncte la finalul turului" , a declarat Alin Şeroni.

Afla mai multe despre: astradinamoacs politimisoarapoli timisoaracraiovaalin seroni 

viewscnt
Articole similare