Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru contestari: "Am ajuns la un nivel prea mare şi nu mă împiedic de nimeni şi de nimic în drumul meu!"

Anamaria Prodan, mesaj dur pentru contestari: "Am ajuns la un nivel prea mare şi nu mă împiedic de nimeni şi de nimic în drumul meu!"

Fotbal

Comentarii

Nicuşor Stanciu este de azi oficial jucătorul celor de la Sparta Praga. Mijlocaşul de 24 de ani a semnat pe 3 ani şi jumătate, iar belgienii vor primi 4,5 milioane de euro. Pe lângă suma de transfer, Anderlecht va mai primi bonusuri substanţiale şi 15% din viitorul transfer.

Cu această mutare, Stanciu e acum cel mai scump transfer în Belgia şi cel mai scump transfer în Cehia!

"Evident că e o mândri! Sunt fericită că am sunt contract cei mai buni jucători români, cei mai tineri jucători români şi nu mă interesează niciodată toate aberaţiile pe care le spun unii despre mine! Dacă am reuşit să bifez o performanţă importantă pe piaţa transferurilor în două ţări, asta spune multe. Am ajuns la un nivel prea mare şi nu mă împiedic de nimeni şi de nimic în drumul meu. Am făcut istorie pentru fotbalul românesc, belgian şi ceh. Şi sunt foarte mândră. Am alături de mine doi parteneri de nădejde, serioşi, la care ţin enorm şi cu care mă mândresc: Sasha Empacher şi Marko Vjetrovici", a declarat agentul jucătorului, Anamaria Prodan.

Stanciu a evoluat la Anderlecht din vara anului 2016, când a fost transferat de la FCSB pentru zece milioane de euro. De atunci, a jucat în 53 de meciuri şi a dat nouă goluri şi zece pase decisive. În actuala stagiune, însă, a fost titular în doar cinci partide.

Afla mai multe despre: anamaria prodantransferimpresarstanciusparta pragamesaj 

viewscnt
Articole similare