Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno, "la cuţite" cu un român pentru transferul spectaculos care îl scapă de Gigi Becali! Răsturnare de situaţie

Andrea Compagno, "la cuţite" cu un român pentru transferul spectaculos care îl scapă de Gigi Becali! Răsturnare de situaţie

Transferuri

Comentarii

Andrea Compagno (27 de ani) este aproape de plecarea de la FCSB în această iarnă. Italienii de la Bari s-au interesat de fotbalistul de care Gigi Becali vrea să scape pentru nu mai puţin de 500.000 de euro.

Fotbalistul adus la FCSB de la FC U Craiova 1948 pentru 1.500.000 de euro nu l-a impresionat pe Gigi Becali, astfel, latifundiarul din Pipera este dispus să renunţe la italian pentru o treime din suma plătită în august 2022.

Gruparea din Serie B, AS Bari, echipă la care Malcom Edjouma a fost împrumutat la începutul sezonului, este interesată de un eventual transfer al atacantului italian de 27 de ani de la FCSB.

Pe lista de atacanţi pe care Bari i-a luat în considerare pentru un transfer în această iarnă se află şi internaţionalul român de la Genoa, George Puşcaş.

George Puşcaş, fără gol la Genoa de zece luni

Fotbalistul care nu a mai marcat pentru Genoa din martie 2023 este aproape de revenirea în Serie B după ce a promovat alături de Genoa în sezonul trecut.

„Potrivit informaţiilor obţinute de redacţia noastră, un alt nume care apare în discuţii este cel al lui Andrea Compagno, atacant în vârstă de 27 de ani, care evoluează la Steaua Bucureşti (n.r. - FCSB) şi a intrat în atenţia naţionalei Italiei”, au scris cei de la TuttoBari.

Pe aceeaşi listă se mai află atacanţi precum Andrea La Mantia, fotbalist trecut pe la Lecce, rivali ai celor de la Bari, Samuele Mualttieri de la Sassuolo şi Luca Moro, fotbalist împrumutat la Spezia, de la Sassuolo.

Gigi Becali a anunţat că ar accepta o ofertă de minim 500.000 de euro pentru Andrea Compagno. Pe lângă varianta transferului la Bari, şi alte cluburi din Serie B au intrat pe fir pentru transferul lui George Puşcaş.

Como, Spezia şi Parma şi-au trecut numele lui George Puşcaş pe lista de potenţiale variante pentru postul de atacant central.

  • Atacantul român al celor de la Genoa este cotat la 2.000.000 de euro, conform transfermarkt.com
  • Andrea Compagno este cotat la 2.300.000 de euro, conform Transfermarkt.
  • Bari se află pe locul 11 în clasamentul din Serie B, cu 23 de puncte.

Afla mai multe despre: andrea compagnogeorge puscasfcsbgigi becalibari 

viewscnt
Articole similare