Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno s-a săturat de atitudinea bunicului şi a luat o decizie drastică: ”E urât să o spun, e familie, dar ne-am îndepărtat de el”

Andrea Compagno s-a săturat de atitudinea bunicului şi a luat o decizie drastică: ”E urât să o spun, e familie, dar ne-am îndepărtat de el”

FCSB

Comentarii

În actualul sezon, Compagno a marcat doar 4 goluri într-un total de 21 de meciuri şi este departe de forma pe care a arătat-o în stagiunea precedentă!

Compagno îl pune la punct public pe bunicul său: ”E urât să o spun...”

După ce sezonul trecut a fost golgheterul echipei, cu 21 de goluri marcate, Andrea Compagno a intrat într-un con de umbră la FCSB în acest sezon. Italianul a căzut în dizgraţia lui Gigi Becali şi nu mai primeşte minutele pe care le doreşte în tricoul "roş-albastru".

Compagno a avut şi ”probleme în familie”, după ultimele declaraţii date de bunicul său. Salvo Armato s-a implicat în viaţa nepotului şi a dat, de-a lungul timpului, foarte multe declaraţii negative la adresa lui Gigi Becali.

Fotbalistul italian nu a fost de acord cu atitudinea bunicului, motiv pentru care l-a îndepărtat.

”(n.r.) Cât de des vorbeşti cu bunicul tău? Foarte puţin. Am fost clar cu Mihai Stoica! Plus că şi patronul ştie că eu nu am nicio legătură cu ce scrie sau spune bunicul meu. De când eram la Craiova, el a început cu prostia asta şi m-am detaşat de el. Mai mult decât atât, părinţii mei s-au îndepărtat de el. Este bunicul din partea mamei. I-au zis mereu să nu mai scrie nimic.

Plus că mai e o diferenţă. În Italia niciodată nu poţi să faci o ştire din ce spune bunicul unui jucător! Nu ai cum! Am vorbit cu el şi i-am zis să nu mai scrie. Prima dată nici noi nu ne-am aşteptat ca presa să preia ce scrie el. A continuat şi din acel moment ne-am îndepărtat, pentru că nu mi se pare corect”, a declarat Andrea Compagno pentru Fanatik.

FCSB l-a transferat pe atacantul italian de la FCU Craiova în vara anului 2022, în schimbul a 1,5 milioane de euro.

Afla mai multe despre: fcsbandrea compagnobunic 

viewscnt
Articole similare