Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, surprins la Bucureşti. Ce a spus despre un eventual transfer la FCSB

Andrei Ivan, surprins la Bucureşti. Ce a spus despre un eventual transfer la FCSB

Stranieri

Comentarii

Andrei Ivan spune că nu este dispus să revină în Liga 1, deşi prinde foarte rar echipa la FC Krasnodar. În ultima perioadă, au apărut informaţii că atacantul de 20 de ani ar fi dorit de CS U Craiova şi FCSB.

Andrei Ivan fost cumpărat în vară de Krasnodar de la CS U Craiova, în schimbul a 3 milioane de euro, plus un milion - în funcţie de performanţele jucătorului. Însă atacantul de 20 de ani n-a reuşit să se impună. Mai întâi, a fost ţinut pe margine de o accidentare destul de gravă. Apoi, a intrat doar câteva minute.

CS U Craiova şi FCSB ar fi vrut să profite de situaţia pe care o are Andrei Ivan la Krasnodar. Prima l-ar fi vrut sub formă de împrumut, în timp ce Gigi Becali era dispus să încerce un transfer definitiv. Însă Ivan susţine că vrea să rămână la Krasnodar şi să se lupte pentru un loc de titular.

Ivan spune că a reuşit să se adapteze, în ciuda faptului a prins foarte puţine minute: ”Aş lua toată echipa de la Craiova în Rusia, dacă ar fi după mine. Nu vreau să mă întorc în România, sunt plecat abia de 6 luni. Vreau să mă impun în Rusia. M-am acomodat, îmi place oraşul, mă simt foarte bine. Îmi mai trebuie puţin timp să prind încredere în mine. Am învăţat şi limba. Pentru mine, în România există doar Universitatea Craiova. De ce să accept o altă ofertă? Sunt la Krasnodar, îmi e foarte bine acolo. Nu e vorba că eu aş refuza Steaua, o să o refuze cei de la Krasnodar. Momentam, nu vreau în România!”, a spus Ivan pentru PRO TV.

Andrei Ivan a intrat în vacanţă şi a revenit în România. Atacantul de 20 de ani a aterizat la Bucureşti şi a plecat apoi către oraşul natal, Craiova.

Andrei Ivan a adunat doar 145 de minute pentru Krasnodar, distribuite în 7 meciuri în care a intrat. În această perioadă a reuşit două assist-uri.

Afla mai multe despre: cs u craiovafcsbandrei ivankrasnodar 

viewscnt
Articole similare