Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Nicolescu rămâne optimist după Hermannstadt - Dinamo 3-0: „Atunci vom fi campioni!”

Andrei Nicolescu rămâne optimist după Hermannstadt - Dinamo 3-0: „Atunci vom fi campioni!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a suferit o înfrângere clară în prima etapă a play-out-ului din Superligă, scor 0-3, cu FC Hermannstadt.

Concluziile lui Andrei Nicolescu după Hermannstadt - Dinamo 3-0

Totuşi, preşedintele lui Dinamo are mare încredere că elevii lui Kopic şi-au învăţat lecţia după acel meci şi speră la rezultate mult mai bune în play-out. De asemenea, oficialul a remarcat galeria dinamovistă, cea care a făcut spectacol pe toată durata meciului de la Sibiu, indiferent de scorul de pe tabelă.

Andrei Nicolescu este convins că dacă jucătorii s-ar ridica la nivelul fanilor, atunci Dinamo ar fi cu siguranţă campioană în România.

„N-am înţeles nimic dim meciul cu Sibiu. Am înţeles ceva de fapt. Am înţeles o lecţie de caracter a galeriei noastre. Am înţeles că suporterii lui Dinamo sunt adevăraţii campioni, iar atunci când echipa se va ridica la nivelul suporterilor, vom fi şi noi campioni.

A fost o lecţie de caracter, este singurul lucru pozitiv pe care l-am văzut aseară şi m-a impresionat foarte mult. Nu am înţeles nimic din ce s-a întâmplat, trebuie să mai analizăm intern pentru că nici nu ştiu să vorbesc despre un factor sau altul.

La Sibiu am fost de nerecunoscut, acesta este adevărul. La fiecare două minute eram în pericol. Totul a plecat de la capacitatea fizică de a câştiga duelurile, iar noi nu am avut nicio capacitate fizică de a câştiga duelurile.

Nu ştiu dacă viroza ne-a afectat echipa. Nu am avut capacitatea de a câştiga un duel fizic şi de aici pleacă cu totul şi cu totul toate celelalte. Ideea este că nu am văzut la nimeni din echipă această capacitate, ceea ce înseamnă cu toţi au fost la acelaşi nivel fizic.

Poate a fost o chestiune generată de viroza de la sfârşitul săptămânii trecute. Am avut discuţii premergătoare cu Kopic, dar nu am reuşit să ajung la Sibiu cu echipa. A fost doar Eugen şi nu i-am simţit. 

Am avut doar discuţii şi uneori răspunsul este ca la o conversaţie ce faci?/ bine. Nu pot să vă spun pentru că nu am fost în ultimele două zile înainte de meci”, a spus Nicolescu, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: andrei nicolescudinamohermannstadtsuperliga 

viewscnt
Articole similare