Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Stoica luptă, în weekend, în cea mai mare gală de K1 din Europa

Andrei Stoica luptă, în weekend, în cea mai mare gală de K1 din Europa

Alte sporturi

Comentarii

In acest weekend, in Almere, Olanda, are loc una dintre cele mai importante gale din ultimii ani. Cunoscutul luptator din Romania, Andrei Stoica il va intalni pe Sahak Parparyan, campion Its Showtime, vedeta a circuitiului Glory.

Evenimentul din Olanda are in prim-plan meciul de retragere din kickcoxingul mondial a legendarului Melvin Manhoef care-l va intalni in ring pe Remy Bonjasky. Andrei Stoica: "Va marturisesc ca de aceasta data am emotii. Cele firesti pentru meci, dar si pentru faptul ca lupt in acelasi ring in care vor urca luptori care au facut istorie in intreaga lume, oameni care m-au inspirat si care m-au ghidat si influentat in parcursul profesional. Sper sa vin acasa invingator. Sunt bine pregatit si gata de lupta".

Andrei Stoica este în top 10 mondial la categoria semi-grea în ambele clasamente GLORY şi LiverKick.com. A fost declarat „Luptătorul anului 2014" în România de către Clubul Sportiv Al Jurnaliştilor. Este fost campion european de wushu începându-şi cariera în arte marţiale la CSA Steaua Bucureşti. Gala din Almere va beneficia de o audienta record. Se va desfasura in cea mai mare arena din Olanda si va fi transmisa in 20 de tari.

Afla mai multe despre: andrei stoicak1europagalaspectacol 

viewscnt
Articole similare