Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrew Tate, reacţie dură după ce a fost din nou arestat în România alături de fratele său. Ce a scris fostul luptător de kickboxing

Andrew Tate, reacţie dură după ce a fost din nou arestat în România alături de fratele său. Ce a scris fostul luptător de kickboxing

Diverse

Comentarii

Andrew Tate şi fratele său Tristan au fost arestaţi din nou în România.

Ce a putut scrie Andrew Tate după ce a fost din nou arestat în România

Foştii luptători de kickboxing au fost reţinuţi după ce autorităţile din Marea Britanie au emis un mandat european pentru arestarea lor. Acuzaţiile care li se aduc sunt foarte grave, printre care abuz, hărţuire sexuală şi chiar viol, dar cei doi fraţi neagă cu vehemenţă orice fel de fărădelege.

De altfel, Andrew Tate a postat un mesaj pe X, fostul Twitter, prin care susţine că toate aceste probleme au apărut din cauza invidiei oamenilor pe succes său uriaş.

„Traficant de persoane pentru că le-am spus prietenilor mei cum să facă postări pe TikTok. Violator pentru că o fată şi-a amintit ceva de acum 15 ani doar pentru că am ajuns bogat”, a scris Andrew Tate pe platforma X, fostul Twitter.

Cei doi fraţi au fost eliberaţi, dar judecătorii români au refuzat extrădarea lor în Marea Britanie. Andrew şi Tristan Tate au mai fost arestaţi şi la finalul anului 2022, atunci când au fost acuzaţi de trafic de persoane.

Afla mai multe despre: andrew tatearestromania 

viewscnt
Articole similare