Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anghel Iordănescu a plecat dezamăgit din Ghencea de la meciul Stelei! Mesaj pentru conducători: "Haideţi să fim sinceri. Nu se rezolvă"

Anghel Iordănescu a plecat dezamăgit din Ghencea de la meciul Stelei! Mesaj pentru conducători: "Haideţi să fim sinceri. Nu se rezolvă"

Steaua

Comentarii

Anghel Iordănescu, cel care are în palmares Cupa Campionilor Europeni cu Steaua, a plecat dezamăgit din Ghencea, din cauza situaţiei în care se află clubul.

Dezamăgirea lui Anghel Iordănescu în privinţa echipei la care a scris istorie. Ce a spus după Steaua - Poli Iaşi

Poli Iaşi, liderul din campionat, a încheiat la egalitate marţi, în deplasare, scor 2-2, meciul disputat împotriva Stelei Bucureşti, în etapa a treia din play-off-ul Ligii 2.

La meci a fost prezent şi Anghel Iordănescu, care a comentat meciul de la vârful ligii secunde. 

„Din punctul meu de vedere, cred că se putea termina cu o victorie. Pentru Steaua însemna mult. Echitabil e un rezultat de egalitate. Nu e normal să pierzi, să primeşti gol în minutul 86 dintr-o greşeală, dintr-o lipsă de marcaj”, a spus Anghel Iordănescu, conform Sport.ro

De asemenea, fostul selecţioner al României a atras atenţia asupra situaţiei Stelei, care nu are drept de promovare, deşi a depus dosarul pentru obţinerea licenţei de Superligă

„Una peste alta, a fost un joc plăcut, interesant, cu două echipe de tradiţie, două echipe mari, care ambele se gândesc la promovare. Numai că la una nu ştiu cât interes arată cei care conduc clubul pentru promovarea ei.

Haideţi să fim sinceri. Nu se rezolvă această problemă şi sincer eu chiar nu o înţeleg. Dar pentru istoria clubului, numele clubului, este ceva foarte important şi pozitiv să termine pe primul loc”, a punctat fostul selecţioner.

În clasament conduce Poli Iaşi, cu 45 de puncte, urmată de CSA Steaua, cu 44 de puncte. Ieşenii rămân neînvinşi în play-off.

Adi Popa i-a replicat lui Ovidiu Burcă: ”FCSB e Steaua? La ei sunt şapte Dinamo cu acelaşi nume, prin toate ligile. Mai puţin în prima”

 

Afla mai multe despre: steaua poli iasianghel iordanescucsa steaua 

viewscnt
Articole similare