Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antoine Griezmann s-a accidentat şi a încheiat o serie de 84 de meciuri consecutive pentru ”Les Bleus”

Antoine Griezmann s-a accidentat şi a încheiat o serie de 84 de meciuri consecutive pentru ”Les Bleus”

Fotbal

Comentarii

Selecţionata de fotbal a Franţei va juca un meci fără Antoine Griezmann pentru prima oară din iunie 2017, după ce jucătorul lui Atletico Madrid a suferit o entorsă la glezna dreaptă, care l-a constrâns să renunţe la meciurile cu Germania şi Chile, ultimele repetiţii înaintea EURO 2024, informează AFP.

Antoine Griezmann s-a accidentat!

Seria record de meciuri consecutive jucate de Griezmann pentru Les Bleus s-a oprit astfel la 84. Selecţionerul Didier Deschamps a decis să-l convoace în locul său pe Matteo Guendouzi.

"După o discuţie cu Franck Le Gall, medicul Les Bleus", selecţionerul "a oficializat forfait-ul lui Antoine Griezmann", a explicat Federaţia franceză de fotbal (FFF) într-un comunicat.

Deschamps, care a spus că Antoine Griezmann "nu este de neînlocuit, dar indispensabil", nu a mai jucat fără "Micul Prinţ" de la meciul amical împotriva Angliei (scor 3-2), disputat în iunie 2017.

Starul lui Atletico Madrid, care a adunat până în prezent 127 de selecţii în naţionala Franţei, va rata astfel întâlnirea cu Germania, programată sâmbătă la Lyon, o echipă împotriva căreia a reuşit o dublă în semifinalele EURO 2016 (scor 2-0).

Griezmann a ratat patru partide ale lui Atletico Madrid, înaintea de a reveni săptămâna trecută pentru calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor, în faţa italienilor de la Inter Milano, marcând un gol. Duminică seara, el a fost introdus pe teren la pauza meciului pierdut pe teren propriu de Atletico în faţa formaţiei FC Barcelona (0-3), în campionatul Spaniei.

Afla mai multe despre: antoine griezmanndidier deschampsfranta 

viewscnt
Articole similare