Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Cassano critică reluarea campionatului în Italia: ”O mare nebunie! Deja au apărut jucători infectaţi!”

Antonio Cassano critică reluarea campionatului în Italia: ”O mare nebunie! Deja au apărut jucători infectaţi!”

Serie A

Comentarii

Antonio Cassano, fostul fotbalist italian de la Roma şi Real Madrid, nu este de acord cu reluarea campionatului italian de fotbal.

Într-un live pe Instagram, fostul fotbalist a reacţionat cu privire la posibila reluare a campionatului italian de fotbal: ”E o adevărată nebunie! Deja au apărut fotbalişti infectaţi. Păi cum facem? Fiorentina şi Sampdoria trebuie să joace fără trei sau patru jucători. Ascultând ultimele veşti şi declaraţiile ministrului Spadafora, mă îndoiesc sincer că se va relua campionatul. O să revină Bundesliga, dar acolo situaţia e diferită. Au mult mai puţine cazuri. O să vedem ce se va întâmpla”a explicat Antonio Cassano.

Sampdoria Genova a anunţat că patru dintre jucătorii săi au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Fiorentina este unul dintre cele mai afectate cluburi din Serie A de noul coronavirus. Gruparea "viola" a confirmat noi cazuri de COVID-19 la club. Clubul Torino FC a anunţat, miercuri, că un jucător din cadrul primei echipe a fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Cassano, marele regret al lui Fabio Capello

Într-un interviu acordat Sky Sports, Capello, cel care a avut ocazia să lucreze alături de fotbalişti uriaşi a mărturisit că regretă că nu l-a putut face pe Antonio Cassano să fie fotbalistul care merita să fie: "El este cel mai mare regret al carierei mele. Mi-e ciudă că nu am putut să-l fac jucătorul care trebuia sa fie. Am muncit mult pentru asta, dar nu mi-a ieşit. Soţia sa l-a adus pe drumul cel bun. Chiar l-am întrebat de ce nu s-a căsătorit mai devreme" a mărturisit Fabio Capello în interviul acordat pentru Sky.

Afla mai multe despre: antonio cassano 

viewscnt
Articole similare