Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antonio Conte va introduce echipa a doua în meciul cu Qarabag din Champions League

Antonio Conte va introduce echipa a doua în meciul cu Qarabag din Champions League
Comentarii

Chelsea îşi începe aventura în Champions League, marţi seara, în faţa reprezentantei Azerbaidjanului, FK Qarabag, pe Stamford Bridge.

Conte recunoaşte că îşi asumă un risc mare odihnind numele mari în meciul cu FK Qarabag.

Antrenorul albaştrilor spune că nu va conta pe Eden Hazard şi Alvaro Morata şi a declarat că va mai face şi alte schimbări în echipa de start înaintea meciului din Grupa C, cu outsidera FK Qarabaq.

Conducătorul celor de la Chelsea consideră mai importantă competiţia internă.

„Atunci când iei o decizie îţi asumi şi nişte riscuri. Aş putea introduce aceeaşi echipă ca în meciul cu Leicester, dar atunci m-aţi putea întreba de ce n-am schimbat echipa. Aceasta e meseria noastră, trebuie să ne folosim de experienţa de fotbalişti şi antrenori. Încerc să fiu realist şi calm şi să iau cele mai bune decizii. Vom juca 7 meciuri în 21 de zile. Când joci o dată la trei zile, nu e uşor pentru fotbalişti să joace meci de meci” a declarat Conte.

„Hazard este foarte bine din punct de vedere psihic, dar consider că mai are nevoie de timp pentru a învăţa să nu se mai pună singur în pericol. Acum este apt de joc şi va fi pe bancă la meciul cu Qarabag.

Morata joacă foarte bine, dar nu uitaţi că a ajucat atât cu Spania cât şi la Leicester. O să verific şi o să încerc să aleg cea mai bună soluţie. E normal ca atunci când joci 7 meciuri în 21 de zile să faci unele schimbări în primul 11”, a adăugat Antonio Conte.

Afla mai multe despre: champions leagueantonio conte. chelseafk qarabagtelekom sport,  

viewscnt
Articole similare