Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenor nou pentru Costel Pantilimon! Internaţionalul român va avea onoarea de a lucra cu un tehnician de mare experienţă

Antrenor nou pentru Costel Pantilimon! Internaţionalul român va avea onoarea de a lucra cu un tehnician de mare experienţă

Stranieri

Comentarii

BBC scrie, luni, că irlandezul Martin O'Neill va fi noul antrenor al echipei Nottingham Forest, în locul spaniolului Aitor Karanka, demis vineri.

În vârstă de 66 de ani, O'Neill a jucat zece sezoane la Forest, între 1971 şi 1981. Ca antrenor, el a pregătit echipe ca Norwich, Leicester, Celtic Glasgow, Aston Villa, Sunderland şi, ultima dată, selecţionata Irlandei, timp de cinci ani.

Aitor Karanka era la Nottingham din ianuarie trecut. După un start destul de bun, în acest sezon, "pădurarii" au început să piardă teren în lupta pentru promovarea în Premier League. După 27 de etape, Forest ocupă locul 9, cu 39 de puncte, la patru puncte de Derby County, ocupanta locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off-ul pentru promovare.

În campionat, Forest a câştigat doar unul dintre ultimele şapte meciuri disputate, iar şefii au decis înlocuirea managerului. Această schimbare ar putea fi rău augur pentru Costel Pantilimon. Fără minut pierdut în Championship, internaţionalul român se bucura de încrederea totală a lui Karanka, deşi fanii l-au criticat în dese rânduri pentru prestaţiile sale.

Afla mai multe despre: pantilimon 

viewscnt
Articole similare