Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenor pentru o zi I "Eu sunt mantaua, nu? Am fost solicitat pentru acest meci şi am răspuns pozitiv"

Antrenor pentru o zi I "Eu sunt mantaua, nu? Am fost solicitat pentru acest meci şi am răspuns pozitiv"

Dinamo București

Comentarii

Iulian Mihăescu va asigura interimatul la Dinamo la partida cu Concordia Chiajna, de miercuri, spunând că este mantaua de vreme rea la echipa „alb-roşie”.

„Eu sunt mantaua, nu? Am fost solicitat pentru acest meci şi am răspuns pozitiv pentru că aşa se cade, sunt de atâţia ani aici. Este un joc foarte greu, băieţii trec printr-o perioadă mai grea, dar sper să arate viitorului antrenor că au valoare. O victorie ar fi de bun augur înaintea meciului cu FCSB. Pe Miriuţă îl cunosc de când a venit la Dinamo, am jucat puţin împreună. Ne-a arătat în perioada de la CFR că se putea bate la titlu, e un ardelean pur. Eu cred că îşi face datoria şi va aduce rezulatele pe care le aşteaptă toată lumea”, a declarat Mihăescu.
 
Mutu spune că schimgarea antrenorului nu este un avantaj pentru Dinamo înaintea derbiului cu FCSB. „Mulţi vor spune că e un avantaj pentru Dinamo această schimbare, dar eu nu o văd aşa. Nu vine chiar înaintea derbiului, jucătorii au posibilitatea mâine să demonstreze că merită să joace în partida cu FCSB”, a mai spus Mutu.
 
 
 

Afla mai multe despre: iulian mihăescudinamoantrenorchiajna 

viewscnt
Articole similare