Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care l-a scos pe Gigi Becali din vestiarul Stelei a explicat gestul său, după opt ani!

Antrenorul care l-a scos pe Gigi Becali din vestiarul Stelei a explicat gestul său, după opt ani!

Fotbal intern

Comentarii

Cristiano Bergodi a povestit, într-un interviu acordat în presa din România, despre momentul critic din vestiarul Stelei, care i-a adus şi demiterea de pe banca tehnică a roş albaştrilor. Patronul l-a dat afară pentru că nu a fost lăsat să intervină la echipă la pauza meciului cu Şerif Tiraspol. "I-am spus "Ieşi!" pentru că un antrenor trebuie să dea dovadă de personalitate în vestiar"!

La opt ani după ce a plecat de la Steaua pe uşa din dos, Cristiano Bergodi a vorbit despre momentul cheie care i-a adus demiterea de pe banca tehnică a roş albaştrilor.

"Se putea evita acel episod, dacă am fi avut un manager. Panduru abia sosise, el  stătea în lojă. Eram doar eu cu Renzo Rossi. Domnul Becali a ţipat pentru a produce un şoc la echipă în acea pauză, era presiune mare, şi a acţionat, poate, la primul impuls. Nu aveam cum să permit aşa ceva. I-am spus: Ieşi! Pentru că, un antrenor trebuie să dea dovadă de personalitate în vestiar", a declarat Cristiano Bergodi pentru ProSport.

Cristiano Bergodi este antrenorul care i-a schimbat cariera lui Cristi Săpunaru. L-a schimbat din atacant în fundaş. Aşa a câştigat Europa League cu FC Porto.

"Săpunaru era tipul de fptbalist care s-ar fi aruncat şi în foc pentru echipa lui. Atunci am luat decizia de a-l trece fundaş dreapta, un post care i s-a potrivit mănuşă. Aşa a câştigat trofeul Europa League", a mai spus Cristiano Bergodi.

 

Afla mai multe despre: cristiano bergodisteauabecalidemiteremanagerroş albaştriiinterviu 

viewscnt
Articole similare