Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul celor de la Plzen are explicaţiile eşecului cu FCSB: "Dacă marcam la început, meciul ar fi fost altul"

Antrenorul celor de la Plzen are explicaţiile eşecului cu FCSB: "Dacă marcam la început, meciul ar fi fost altul"

FCSB

Comentarii

Tehnicianul echipei Viktoria Plzen, Pavel Vrba, a declarat, după meciul cu FCSB, pierdut cu scorul de 0-3, că gazdele s-au impus deoarece a profitat de loviturile libere pe care le-a avut şi au "fost tot timpul peste" cehi.

"Astăzi Steaua a câştigat pentru că atunci când a avut lovituri libere le-a fructificat şi a fost tot timpul peste noi. Primul gol e foarte important, şi după acea ocazie pe care am ratat-o Steaua a marcat foarte repede, a început să paseze foarte mult, a venit peste noi, chiar dacă noi am mai încercat câte ceva în repriza a doua. Nu am ce să spun despre cele nouă goluri primite de la Steaua, îi felicit că au reuşit să le înscrie. Dacă am fi fructificat acea ocazie de la început poate altfel ar fi arătat meciul, dar din păcate, Steaua a venit peste noi şi practic nu am mai putut face nimic", a spus Vrba.

El a precizat că speră ca ViktoriaPlzen să se redreseze după acest eşec. "În Liga Europa e diferit faţă de preliminariile LC, aici sunt şase meciuri de disputat. Deocamdată am pierdut doar un meci. Nu este totul pierdut. Eu sper să ne redresăm. Eu cred că am făcut totuşi un meci bun astăzi chiar dacă scorul nu a arătat".

Afla mai multe despre: pavel vrbaviktoria plzenfcsb 

viewscnt
Articole similare