Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui FC Lugano le-a dat o veste foarte bună celor de la FCSB: ”Nu mai contează această partidă”

Antrenorul lui FC Lugano le-a dat o veste foarte bună celor de la FCSB: ”Nu mai contează această partidă”
Comentarii

Tehnicianul echipei Lugano, Pierluigi Tami, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că FCSB este favorită în confruntarea de pe Arena Naţională, din ultima etapă a grupelor Ligii Europa, dar asta nu înseamnă că gruparea elveţiană poate fi considerată învinsă dinainte.

“În campionat am început un pic mai slab, dar acum ne-am revenit. Duminică avem o partidă importantă pentru noi (n.r. – cu Lausanne) şi am luat în calcul asta. De aceea le-am dat şansa mai multor jucători tineri să joace mâine. La meciul tur am făcut o partidă extraordinară, dar Steaua a demonstrat că are mai multă experienţă internaţională şi nu a avut nevoie decât de zece minute pentru a întoarce rezultatul. Date fiind aceste calcule, Steaua este favorită mâine, mai ales că luptă pentru primul loc, dar asta nu înseamnă că suntem învinşi dinainte”, a spus Tami.

Pierluigi Tami ar vrea ca Lugano să încheie pozitiv prima sa experienţă în cupele europene. “Nu mai contează această partidă, în sensul că nu mai depinde calificarea noastră de acest meci, dar este o partidă de Liga Europa şi trebuie onorată. Trebuie să terminăm cu bine această aventură în Liga Europa. Cred că am făcut o figură frumoasă şi sper să încheiem în aceeaşi notă. Dacă am fi câştigat meciul tur acum ne băteam pentru calificare. Noi nu vrem să demonstrăm nimic mâine, am jucat bine cu  toate echipele până acum, am demonstrat că niciuna dintre aceste echipe nu ne-a dominat şi sunt foarte mulţumit de prima experienţă a noastră în cupele europene”, a explicat el.

Tehnicianul a precizat că FCSB îşi merită locul de lider în grupa G. “Normal că e meritat locul Stelei în grupă, niciodată nu poate fi contestat ceva ce se obţine pe gazon. Cred că cele două echipe, Steaua şi Plzen, s-au calificat pe merit din această grupă”.

Tami a menţionat că Lugano nu este obişnuită să joace de la ora 22.05: “Nu suntem obişnuiţi să jucăm la o astfel de oră, totul a fost nou pentru noi în această competiţie, care ne-a permis însă să creştem foarte mult”.

Meciul dintre FCSB şi Lugano se va disputa joi, de la ora 22.05, pe Arena Naţională, în ultima etapă a Grupei G a Ligii Europa.

 

Afla mai multe despre: fcsbpierluigi tamifc lugano 

viewscnt
Articole similare