Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Plzen a fost foarte surprins când a auzit că FCSB a pierdut cu FC Lugano

Antrenorul lui Plzen a fost foarte surprins când a auzit că FCSB a pierdut cu FC Lugano
Comentarii

FCSB a pierdut surprinzător cu FC Lugano, scor 2-1, eşec ce a însemnat pierderea primului loc în grupă. Pe primul loc a terminat Viktoria Plzen, un lucru care l-a uimit chiar şi pe Pavel Vrba.

FCSB a început furtunos campania din grupele Europa League. Jucătorii lui Nicolae Dică au profitat de adversarii slabi din grupă şi au reuşit patru victorii în primele patru meciuri. FCSB şi-a asigurat astfel calificarea cu două etape înainte de final şi erau şanse foarte mici să piardă primul loc în grupă.

”Roş-albaştrii” au jucat însă foarte slab în ultimele două meciuri şi au pierdut astfel meciurile cu Plzen şi cu FC Lugano. Două rezultate prin care a pierdut şefia grupei şi au dus-o în urna echipelor care nu sunt capi de serie în 16-imile Europa League.

Pavel Vrba spune că a fost şi el uimit când a auzit că FCSB a pierdut cu FC Lugano. Antrenorul Viktoriei Plzen susţine că se aştepta ca FCSB să câştige grupa, mai ales că a arătat multă forţă la începutul sezonului:



”FCSB a fost cel mai dificil adversar din grupă, mă bucur că am reuşit să obţinem atât de multe puncte încât să-i depăşim şi să câştigăm grupa. Niciun meci nu a fost uşor, dar sunt foarte bucuros că am găsit formul să avem succes atât în campionat, cât şi în Europa League. Sincer, nu mă aşteptam ca FCSB să piardă (n.r. cu Lugano). A fost o surpriză foarte mare pentru mine”, a declarat Pavel Vrba, potrivit Nova Sport.

FCSB a terminat pe locul secund în grupă, ceea ce înseamnă că va întâlni una dintre următoarele echipe: Villarreal, Dinamo Kiev, Braga, Milan, Atalanta, Lokomotiv Moscova, Plzen, Arsenal, Salzburg, Bilbao, Lazio, Zenit, ŢSKA Moscova, Atletico Madrid, Sporting Lisabona, RB Leipzig. Tragerea la sorţi va avea loc luni, de la 14:00 şi va fi transmisă de Telekom Sport.

Afla mai multe despre: pavel vrbafcsbviktoria plzeneuropa league 

viewscnt
Articole similare