Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul secund al celor de la Poli Iaşi îşi atenţionează jucătorii după remiza cu U Craiova: ”Vom plânge după aceste puncte!”

Antrenorul secund al celor de la Poli Iaşi îşi atenţionează jucătorii după remiza cu U Craiova: ”Vom plânge după aceste puncte!”

FC U Craiova

Comentarii

Echipa Poli Iaşi a încheiat la egalitate duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa FCU Craiova, într-un meci din etapa a 13-a a Superligii.

Alin Roman a deschis scorul la Iaşi, cu un şut de la 30 de metri, în minutul 13. Oltenii au reuşit să înscrie în minutul 19, dar golul lui Bahassa a fost anulat pentru ofsaid. În minutul 64, arbitrul Iulian Dima i-a acordat un cartonaş roşu portarului gazdelor, Ailenei, pentru o intrare la Aurelian Chiţu, dar şi-a schimbat decizia după consultarea VAR, schimbând roşul într-un cartonaş galben.

În minutul 66, Iulian Dima i-a arătat al doilea galben lui Leo Lacroix şi l-a eliminat pe fundaşul elveţian. Oaspeţii au trecut pe lângă egalare în minutul 87, când Ailenei a intervenit salutar la şutul din apropriere al lui Jibril Ibrahimi. Sidibe a trimis pe lângă poartă în minutul 88, iar insistenţa craiovenilor a dat roade în minutul 90+1, când Ibrahimi a egalat cu un şut senzaţional, de la 30 de metri.

La sfârşitul meciului disputat pe stadionul Emil Alexandrescu, Constantin Ilie, antrenorul secund al celor de la Poli Iaşi a vorbit despre remiza de pe teren propriu.

”Trebuie să ne mulţumim cu un punct. Este dureros ca în superioritate numerică, în ultimele 5 minute, să primeşti un asemenea gol, după 92 de minute. Mergem mai departe, vom plânge, probabil, rău de tot după aceste două puncte.

Probabil s-a dus din prospeţime în a doua repriză, cu toate că le-am ţipat jucătorilor să nu ne retragem, să stăm cât mai sus, ca să recuperăm mingea cât mai sus şi să nu le dăm posibilitatea să vină peste noi. Nu trebuie să cedezi, trebuie să mă duc peste adversar, mai ales că aveam superioritate numerică”, a spus Constantin Ilie, la flash-interviu. 

În clasament, Poli Iaşi se află pe locul 9, cu 15 puncte, iar FCU Craiova este pe 11, cu 14 puncte.

Echipele care au evoluat:

  • POLI IAŞI: Ailenei - Martac, Fl. Ilie, Katanec, R. Ispas - A. Roman (R. Ion 89), Bordeianu (Itu 85), Marchioni, Stefanovici (A. Gheorghiţă 46) - S. Buş (A. Ciobanu 89), Luis Phelipe (Vojtus 46). ANTRENOR: Leo Grozavu
  • FCU CRAIOVA: Gurău – Compagnucci, Lacroix, Danny Henriques, Padula (Mascarenhas 56) - Dr. Albu (Buta 56), V. Achim – Bahassa (Ibrahimi 72), A. Chiţu, Van Durmen (V. Pop 87) - Blănuţă (Sidibe 56). ANTRENOR: Giovanni Costantino
 

Afla mai multe despre: poli iaşileo grozavfcu craiova 

viewscnt
Articole similare