Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul Serenei Williams o susţine pe Simona Halep înaintea partidei cu Wozniacki! Ce sfaturi îi dă jucătoarei române

Antrenorul Serenei Williams o susţine pe Simona Halep înaintea partidei cu Wozniacki! Ce sfaturi îi dă jucătoarei române

Tenis

Comentarii

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams şi expert Eurosport, a analizat partida din finala AusOpen, expunând punctele tari şi punctele slabe ale celor două combatante. Antrenorul francez i-a oferit câteva sfaturi Simonei Halep şi i-a explicat unde trebuie să se aştepte la o replică puternică din partea danezei Caroline Wozniacki.

"Este finala perfectă. Numerele 1 şi 2 se duelează pentru primul lor turneu de Mare Şlem. Ambele au salvat mingi de meci, e o bătălie a nervilor. Wozniacki încearcă să-şi valorifice serviciul, aşa cum a făcut-o şi în meciurile precedente.  Ar trebui să o ajute să rămână în schimburile lungi de mingi. Va încerca să-i atace slăbiciunile româncei.

Românca e mai agresivă în schimb, mai ales pe forehand. În plus, de la acel tur 3, Simona a ţinut linia de tuşă minunat. A jucat din ce în ce mai aproape de linia de fund a terenului.

Arată o agresivitate extraoridnară. Halep va vrea să o fixeze pe Wozniacki pe centrul terenului. Acest meci riscă să fie un nou roller-coaster pentru Simona", a zis Patrick Mouratoglou la Eurosport.

Afla mai multe despre: tenis femininausopenaustralian opensimona haleppatrick mouratoglou,  

viewscnt
Articole similare