Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ important făcut de campioana Spaniei. Bugetul echipei FC Barcelona nu prevede achiziţii de jucători în iarnă!

Anunţ important făcut de campioana Spaniei. Bugetul echipei FC Barcelona nu prevede achiziţii de jucători în iarnă!

Fotbal

Comentarii

Bugetul echipei FC Barcelona pentru 2018-2019 nu include achiziţii în această iarnă, a declarat marţi directorul general al clubului Oscar Grau, dar care nu a exclus total efectuarea unor transferuri.

''Acest buget nu prevede aducerea a noi jucători (în această iarnă). Dar, aşa cum spuneam mereu, un buget este doar o declaraţie de intenţie. Dacă există o cerere, atunci va fi studiată cu atenţie. Bugetul nu prevede acest lucru, dar putem găsi modalităţi de adaptare. Mesajul este că acest lucru nu este în planurile noastre dar, la nivelul criteriilor de sustenabilitate (financiare), nu închidem uşa", a declarat Grau.

Declaraţia acestuia vine după ce presa catalană a speculat de mai mult timp că FC Barcelona caută un mijlocaş de teren suplimentar, numele avansate fiind ale lui Frenkie De Jong (Ajax), Adrien Rabiot (PSG) şi Paul Pogba (Manchester United).

 


Campioana Spaniei la fotbal, FC Barcelona, prevede venituri-record de 960 milioane euro pentru sezonul 2018/2019, conform bugetului provizoriu aprobat săptămâna trecută de consiliul de administraţie al clubului catalan. În sezonul 2017/2018, Barca a realizat, în premieră, o cifră de afaceri de peste 900 milioane euro, depăşind estimarea sa de 897 milioane euro, având totodată un beneficiu de 32 milioane euro.

Pentru sezonul în curs, cheltuielile vor spori la 929 milioane euro, însă vor fi compensate de creşterea veniturilor, a asigurat conducerea clubului, care vizează în continuare o cifră de afaceri de un miliard de euro până în 2021.

Afla mai multe despre: barcelonabugettransferuri 

viewscnt
Articole similare