Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial! Cât va lipsi Denis Alibec de la echipă după ce s-a accidentat. Veste proastă pentru Dan Petrescu la Kayserispor

Anunţ oficial! Cât va lipsi Denis Alibec de la echipă după ce s-a accidentat. Veste proastă pentru Dan Petrescu la Kayserispor

Fotbal

Comentarii

Denis Alibec s-a accidentat şi va lipsi în următoarele 6 săptămâni. Dan Petrescu are şi o veste bună, Lung Jr. va reveni la antrenamente.

Veste proastă pentru Dan Petrescu la Kayserispor

Dan Petrescu are o veste proastă, Alibec are probleme la aductori şi va sta o perioadă mai lungă departe de teren. Cu toate astea, antrenorul lui Kayserispor a primit şi o veste bună, Lung Jr. va reveni la antrenamentele echipei.

Clubul Kayserispor a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că Denis Alibec îşi va relua pregătirile cu echipa peste aproximativ şase săptămâni, el având probleme musculare la aductori.

Alibec s-a accidentat în partea dreaptă a zonei inghinale la meciul de marţi cu Istanbul Başakşehir, scor 2-0, din campionatul Turciei. El a înscris ambele goluri, în minutele 42 şi 77, şi a părăsit terenul în minutul 79.

Pe de altă parte, Silviu Lung, care are probleme la muşchiul rectus femoris şi este în recuperare, va începe săptămâna viitoare antrenamentele specifice portarilor.

Afla mai multe despre: dan petrescu kayserispor denis alibec 

viewscnt
Articole similare