Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Conducerea lui Anderlecht i-a fixat preţul lui Stanciu. Pentru ce sumă PLEACĂ românul!

Conducerea lui Anderlecht i-a fixat preţul lui Stanciu. Pentru ce sumă PLEACĂ românul!

Stranieri

Comentarii

Informaţiile prinvind plecare iminentă a lui Nicuşor Stanciu nu contenesc. Conform ultimelor declaraţii ale managerului, Herman Van Holsbeeck, Anderlecht i-a fixat preţul mijlocaşului român: 25.000.000 de euro!

Managerul sportiv al lui Anderlecht, Herman Van Holsbeeck, a precizat suma pe care clubul vrea să o încaseze în eventualitatea unui transfer al lui Stanciu.

"Am investit mult în acest antrenor pentru că avem încredere că poate să îi facă pe jucători mai buni. Dacă îl va face pe Stanciu jucătorul care poate fi, putem să îl vindem pe 25 de milioane de euro. Nu doar că ne-am recupera investiţia, dar am face un profit uriaş", a spus Van Holsbeeck


UPDATE. Herman Van Holsbeeck, managerul sportiv al lui Anderlecht, a declarat că Nicuşor Stanciu îşi doreşte să plece la finalul sezonului de la formaţia din Bruxelles. "Ştiu deja că jucători ca Hanni, Stanciu, Spajic şi Dendoncker vor să la plece la sfârşitul sezonului", a spus oficialul campioanei Belgiei. Informaţia vine la câteva ore după ce englezii au scris despre interesul lui Chelsea pentru mijlocaşul român.

Înainte de această confruntare, englezii de la BBC l-au lăudat pe Nicuşor Stanciu pentru evoluţia cu Beveren după ce fostul stelist a marcat un gol şi a pasat decisiv în victoria cu 2-1.

”Stanciu a înscris primul gol al lui Anderlecht în ultima partida de campionat, cu o execuţie frumoasă ce justifică suma record de transfer plătită de clubul belgian - de aproximativ 9 milioane de lire sterline”, menţionează BBC.

În plus de asta, BBC a dezvăluit faptul că Stanciu a fost în atenţia lui Chelsea în această vară.

”Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost în vizorul lui Chelsea în vară şi are potenţialul de a avea acelaşi impact în echipa naţională precum personalităţi marcante ca Gheorghe Hagi, Dorinel Munteanu şi Laszlo Boloni”, a mai notat sursa citată.

Afla mai multe despre: stanciuanderlechtchelseabelgiatransfer 

viewscnt
Articole similare