Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial. Golgheterul FCSB-ului a primit o ofertă concretă de transfer: ”E un jucător foarte important pentru noi”

Anunţ oficial. Golgheterul FCSB-ului a primit o ofertă concretă de transfer: ”E un jucător foarte important pentru noi”

FCSB

Comentarii

Toni Petrea a recunoscut că unul dintre cei mai importanţi jucători din echipă a primit o ofertă concretă.

Toni Petrea ar putea rămâne în această iarnă fără unul dintre cei mai importanţi jucători, care este şi golgheterul echipei.

Antrenorul FCSB-ului a recunoscut că fotbalistul a primit oferte concrete, dar încă nu este clar dacă el va pleca sau nu.

Ofertă concretă pentru golgheterul FCSB-ului

FCSB riscă să piardă încă un jucător foarte important, după ce la începutul sezonului l-a vândut pe Olimpiu Moruţan la Galatasaray. Acum, golgheterul echipei are oferte clare şi sunt şanse mici să mai rămână şi după această iarnă.

Florin Tănase este căutat de mai multe cluburi din străinătate şi analizează în această perioadă soluţiile pe care le are la dispoziţie.

Una dintre echipele care îl doresc şi a făcut o ofertă concretă este din Ungaria, după cum Gigi Becali a dezvăluit, dar însă nu se ştie numele ei.

De asemenea, mijlocaşul de 26 de ani este şi pe lista lui Galatasaray, dar şi a unor cluburi din zona arabă, din Emiratele Arabe Unite şi Arabia Saudită, după cum scrie ProSport.

Toni Petrea a recunoscut că Florin Tănase, golgheterul echipei, a primit mai multe oferte: ”Momentan, nu ştiu dacă se va realiza, e un jucător foarte important pentru noi”, a spus Toni Petrea.

În vârstă de 26 de ani, Florin Tănase şi-a prelungit în vară contractul cu FCSB. Noua înţelegere expiră în 2024, dar internaţionalul român are o clauză de reziliere de 3,5 milioane de euro.

Presa din Turcia a scris că şefii lui Galatasaray au oferit două milioane de euro în schimbul lui Florin Tănase, propunere care a fost respinsă de Gigi Becali.

Florin Tănase este golgheterul FCSB-ului în acest sezon, cu 6 reuşite şi este unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul condus de Toni Petrea.

Afla mai multe despre: florin tanase 

viewscnt
Articole similare