Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ oficial în privinţa viitorului lui Ionuţ Radu. Agentul românului, negocieri în miez de noapte. La ce echipă ajunge

Anunţ oficial în privinţa viitorului lui Ionuţ Radu. Agentul românului, negocieri în miez de noapte. La ce echipă ajunge

Serie A

Comentarii

Ionuţ Radu este la un pas de plecarea de la Genoa. Agentul portarului român discută în ultimele ore cu OGC Nice.

Ionuţ Radu la Nice. Anunţul momentului în privinţa viitorului românului

Ionuţ Radu a fost din nou rezervă pentru Genoa, în deplasarea de la Firenze. Portarul naţionalei României va pleca şi va semna, după toate probabilităţile cu OGC Nice, din Franţa. Agentul goalkeeperului care aparţine de Internazionale, Oscar Damiani a confirmat discuţiile avansate cu gruparea franceză:

”Radu şi-a făcut mereu datoria, a fost cel mai bun jucător al lui Genoa. Clubul a ales altceva, aşa că el va pleca. E clar, decât să fie al doilea portar, mai bine merge în altă parte. Băiatul merită să fie la un club care îl respectă. Acum sunt la Nisa, francezii vor un împrumut pe un an şi jumătate” a explicat Damiani. 

Radu evoluase în 19 meciuri în acest sezon şi a fost unul dintre puţinii jucători ai ”grifonilor” care nu a fost contestat de fani sau de presă pentru evoluţiile sale. 

52 de meciuri a jucat Ionuţ Radu pentru Genoa în toate competiţiile, în care a primit 83 de goluri şi a terminat 8 meciuri fără gol primit.

Afla mai multe despre: radu 

viewscnt
Articole similare