Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ surprinzător făcut de Florin Niţă: "Nu vreau să spun că noi suntem favoriţi, îi lăsăm pe alţii, noi suntem outsideri!"

Anunţ surprinzător făcut de Florin Niţă: "Nu vreau să spun că noi suntem favoriţi, îi lăsăm pe alţii, noi suntem outsideri!"

Superliga

Comentarii

Portarul echipei FCSB, Florin Niţă, a declarat duminică seară că nu vrea să plece de la echipa bucureşteană şi este foarte fericit că face parte din aceasta. Niţă crede că lupta pentru titlu va fi strânsă. "Nu vreau să spun că noi suntem favoriţi, îi lăsăm pe alţii, noi suntem outsideri", a afirmat el.

 "Nu vreau să scrieţi că vreau să plec, eu am un contract cu această echipă, le mulţumesc că mi l-au prelungit anul trecut. Sunt foarte fericit că apăr buturile acestei echipe, că fac parte din această familie. Îmi doresc ca anul acesta să îl încheiem cu un trofeu deasupra capului şi acesta să fie campionatul. Va fi o luptă destul de strânsă, ca şi până cum. Totul se va decide în play-off. Nu vreau să spun că noi suntem favoriţi, îi lăsăm pe alţii, noi suntem outsideri", a spus Florin Niţă.

Niţă a precizat că în 2017 a avut mai multe momente grele: "Au fost mai multe momente grele în 2017. După anumite meciuri veneam foarte îngândurat şi supărat acasă, dar am reuşit să trec peste".

În ceea ce priveşte confruntarea cu Lazio, din Liga Europa, portarul FCSB este optimist. "Se vorbeşte foarte mult despre meciul cu Lazio, dar meciul se joacă pe teren. Avem şanse 50-50, eu sunt foarte optimist şi îmi doresc ca după aceste meciuri să fim cei care ne vom califica", a spus el.

Florin Niţă a fost premiat, duminică, la Gala AFAN, el fiind ales în cel mai bun 11. "Am muncit foarte mult pentru acest trofeu şi mulţumesc familiei, care a fost alături de mine. Le mulţumesc şi antrenorilor de portari cu care am lucrat până acum. Îmi doresc ca anul acesta să mai vin încă o dată aici".

Afla mai multe despre: florin nitasteauafcsbmesajconcluzielazioeuropa league 

viewscnt
Articole similare